Așadar, dacă încă nu ai apucat să afli toate aceste detalii încă, ai ajuns în locul potrivit. Mai jos, îți vom expune toate funcțiile noi pe care Samsung S23 le aduce cumpărătorilor săi, dar și criteriile inedite pe care piața tech le obține, odată cu lansarea acestui model.

Citește și: Află totul despre cum funcționează trotinetele electrice

Iată care sunt funcțiile telefonului Samsung S23:

  • Display de 6,1 inch

După cum producătorii te-au obișnuit deja, noul model lansat de Samsung va avea o mărime ceva mai mare, decât cele mai vechi. Așadar, Samsung Galaxy S23 se va găsi la o dimensiune de 6,1 inch, Samsung Galaxy S23 Plus are 6,6, inch, iar ultimul, dar nu cel din urmă, Samsungul Galaxy S23 Ultra este cel mai mare dintre toate, la o dimensiune de  6,8 inch. Display-ul este astfel unul generos, care îți va reda la o calitate superioară filmele, videoclipurile și melodiile preferate.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Te gândești să ajungi la zi cu tehnologia? IATĂ 5 gadgeturi care ar putea să îți facă viața mai frumoasă

  • Baterie de 3900 mAh

Noul Samsung S23 vine și cu o baterie extrem de puternică. Așadar, modelul simplu se poate lăuda cu o putere de 3.900 mAh, noul Samsung Galaxy S23 Plus cu 4.700

mAh, iar Plusul vine, bineînțeles, și aici cu cea mai mare valoare, de 5.000 mAh. Încărcarea tuturor modelelor poate fi făcută atât cu fir, cât și fără. După cum probabil ți-ai dat deja seama, nivelul bateriei acestui telefon va dura mai mult, iar partea cea mai interesantă este aceea că Samsung S23 vine cu un mod special de economisire a bateriei, care îți va asigura cea mai bună funcționalitate. 

Citește și: Activități tată-fiu: TOP 5 lucruri pe care să le faceți împreună

  • Hardware Snapdragon

Tipul de procesor folosit pentru acest telefon este Snapdragon, cu o memorie de 8 GB RAM și 128 sau 256 GB de stocare pentru modelul clasic și pentru cel Plus. Când vine vorba însă de Samsung Galaxy S23 Ultra, atunci implicit vorbim despre o capacitate mai mare, respectiv de 12 GB RAM și 256 sau 512 GB de stocare. Așadar, dacă ești o persoană pasionată de fotografii și videoclipuri cât mai multe, nu trebuie să-ți mai faci nicio grijă. Partea cea mai bună este că pe altex.ro poți găsi acest telefon nou lansat, astfel încât te poți bucura și tu de toate aceste beneficii.

Citește și: TOP 5 funcții ale Iphone-ului 13 pe care trebuie să le afli neapărat – Tu știi cât de inteligent este telefonul tău?

  • Galaxy S23 are o cameră mai performantă

Noile telefoane Galaxy S23 vor putea înlocui lejer un aparat profesional de fotografiere, întrucât camera acestora vine cu noi funcții. Mai mult, ele vor filma în 8k și vor avea posibilitatea de a reda până la 30 de cadre pe secundă. În plus, Galaxy 23 Ultra are inclus și funcția Night Vision, care-l face să se încadreze în topul celor mai bune aparate de fotografiere. 

Citește și: Cum să alegi cadoul potrivit pentru orice ocazie

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Acestea sunt doar câteva dintre funcțiile pe care Samsung Galaxy S23 le conține. Este, cu siguranță, opțiunea de nerefuzat pentru toți pasionații de tehnologie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si