Acum cativa ani buni, Gigi Becali a ridicat in Petrosani un bloc de locuinte, de care incearca inutil sa scape in ultimul timp, mai ales ca imobilul s-a aflat de mai multe ori sub sechestru asigurator, ca urmare a neachitarii taxelor locale.

Cotidianul hunedorean "Gazeta de dimineata" a dezvaluit ca Fundatia George Becali a trimis recent o oferta de vanzare primariei din Petrosani, pretul cerut de latifundiar fiind de 1878500 lei, in jur de 400000 de euro.

Potrivit sursei citate, Becali a mai avut o tentativa de vanzare a blocului, tot catre primarie, dar in 2013 milionarul a cerut circa 900000 de euro, pret considerat inaccesibil de catre primarul urbei.

Gigi Becali vrea sa vanda primariei blocul pe care-l detine in Petrosani. Milionarul cere pe el 400000 de euro 

Nici acum, in conditiile in care pretul a coborat la mai putin de jumatate fata de 2013, nu prea sunt sanse ca Becali sa scape de bloc, pentru ca bugetul primariei Petrosani nu are alocate fonduri pentru asemenea achizitii. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si