Imagini greu de privit au fost surprinse într-o maternitate din Zagreb, Croația, acolo unde o mamă a înlemint când a văzut în ce stare și-a găsit gemenii internați în spital.

Citeste si: Ajutor de urgență pentru Ioana Condea! Mama e disperată că nu poate să o înmormânteze! Ce se întâmplă în aceste clipe acasă la tânăra moartă în Germania!

Cei doi bebeluși erau într-o stare deplorabilă, legați de mâini și de picioare de pătuțuri.

Mai mult, cei doi aveau hainele îmbibate în urină și fecale și nimănui nu părea să îi pese de condițiile în care aceștia se aflau.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Citeste si: Explozie puternică în județul Bihor! Mai multe persoane au fost grav rănite! A fost activat PLANUL ROȘU de intervenții

Ministerul Sănătății a deschis o anchetă în acest sens

Ministerul Sanatatii din Croatia a demarat o ancheta dupa ce o mama si-a gasit bebelusii legati de picioare, plini de urina si patati de fecale.

Scena groaznica s-a petrecut chiar intr-un spital din capitala Zagreb, iar mama da vina pe una dintre asistente care, in timp ce ea isi vizita bebelusii, era afara la o cafea si a ales sa-i lege pentru a nu-i face probleme.

Citeste si: Nu se poate numi MAMĂ! O tânără din Satu Mare și-a scos la vânzare propriul copil! "Îl dau cu 10.000 de euro. Nu am bani să-l cresc!"

Cei doi gemeni, Fran și Filip, erau internați în spital după ce contactaseră virusul gripal, iar în loc de tratament adecvat au primit unul al GROAZEI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si