Astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D, vom fi martori unei situații inedite ce urmează a se derula între Fatih și Doga.

Mereu cu gândul la fosta sa soție, Fatih nu își poate înfrînge sentimentele de dragoste pe care încă le are pentru frumoasa Doga. Ori de câte ori drumurile lor se întrepătrund, Fatih încearcă să rămână cât mai mult în preajma fostei soții iar Gorkem nu vede cu ochi buni comportamentul soțului său.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

În plus, manifestările nepotrivite ale lui Gorkem, în fața familiei Unal, nu fac decât să îl “îndepărteze”, puțin câte puțin, pe Fatih de soția sa.

Mânat de sentimentele ce le nutrește pentru Doga, Fatih își ia inima-n dinți și îi declară acesteia sentimentele sale.

Cum va reacționa Doga atunci când Fatih îi cere încă o șansă pentru a redeveni un cuplu, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si