Interventii ale jandarmilor pentru deblocarea a noua turisti care au ramas cu masinile in zapada, in Muntii Bucegi

Noua turisti din mai multe judete au ramas blocati, in ultimele doua zile, pe drumuri din Masivul Bucegi, dupa ce au urcat pe munte cu autovehiculele neechipate corespunzator, iar acestea nu au mai putut inainta din cauza zapezii si a stratului de gheata de pe carosabil. Jandarmii montani din Dâmbovita i-au ajutat pe turisti sa deblocheze masinile si sa ajunga cu bine la destinatie.

Webeditor: A.C. marți 11 aprilie 2017 , 12:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit unui comunicat dat publicitatii luni de Inspectoratul de Jandarmi Judetean Dâmbovita, noua turisti din Bucuresti si din judetele Ilfov si Botosani au ramas blocati, in ultimele doua zile, pe drumuri din Masivul Bucegi, din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

Astfel, trei adulti si un copil din judetul Ilfov, doi adulti si un copil din judetul Botosani si doi tineri din Bucuresti care au urcat cu autotutismele

catre zona Pestera au ramas blocati pe DJ 714 Moroeni-Pestera, din cauza ca autoturismele nu erau echipate corespunzator pentru iarna, acestea ramânând blocate pe drumul acoperit cu gheata si zapada.

Jandarmii de la posturile montane Pestera si Zanoaga au intervenit in ajutorul celor noua turisti, sprijinindu-i sa deblocheze autovehiculele si sa ajunga cu bine la destinatie.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si