Internata in spital de ceva vreme, celebra cantareata de muzica populara Ionela Prodan se afla sub supravegherea atenta a medicilor, dar si a familiei, care are grija ca artistei de 70 de ani sa nu-i lipseasca nimic. Originara din satul doljean Dabuleni, Ionela Prodan a marturisit in repetate randuri ca se simte foarte legata de locurile natale, solista reusind in tinerete ca, printre cantari si concerte, sa termine si doua facultati de renume.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

"La Universitatea din Craiova am absolvit cele două facultăţi: Istorie- Geografie şi Istorie- Filosofie.(...) În Craiova am neamuri, prieteni de o viaţă, cărora le calc pragul ori de câte ori ajung aici. E un obicei vechi al meu, încă de când făceam turnee prin Dolj, inclusiv prin Bănie, şi nu intenţionez să mi-l schimb. Asta pentru că legătura cu locul naşterii mele este profundă, ca la toţi oltenii pur-sânge! Revin cât de des pot pe plaiurile natale, mai ales că unul dintre cei doi fraţi ai mei, Titus Prodan, e căsătorit tot cu o dăbuleancă, născută şi crescută acolo, la fel ca noi.

De altfel şi celălalt frate al meu, Iulian Prodan, are casă şi la Dăbuleni. Cei doi fraţi ai mei, mai mari decât mine, sunt cei care practic m-au crescut, asumându-şi rolul de părinte în lipsa tatălui nostru, care murise de tânăr. Lucrurile stând astfel în familia Prodanilor, nu se poate spune că eu nu am casă în Dăbuleni sau că fraţii mei nu au casă în Bucureşti!", a povestit Ionela Prodan in presa craioveana. 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si