Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă, huiduiţi la sosirea la Iaşi; aproximativ cinci sute de protestatari au strigat ”Hoţii”

Liderul PSD, Liviu Dragnea, şi premierul Viorica Dăncilă au fost huiduiţi, sâmbătă, la sosirea la Iaşi, unde participă la Conferinţa Extraordinară a filialei judeţene. Aproximativ cinci sute de persoane s-au strâns în faţa Teatrului ”Luceafărul” şi au strigat ”Hoţii” şi ”Justiţie, nu corupţie”.

C.D., sâmbătă 20 aprilie 2019 , 16:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă, însoţiţi de mai mulţi miniştrii, au ajuns, sâmbătă după-amiază, la Iaşi pentru a participa la Conferinţa Extraordinară a PSD Iaşi.

La sosirea la Teatrul ”Luceafărul”, unde are loc şedinţa, un grup de aproximativ cinci sute de persoane au scandat ”Hoţii”, ”Justiţie, nu corupţie”, ”Jos Dragnea şi au huiduit îndelung.

Citeste si: Cutremur cu magnitudinea 3,5 pe scara Richter, în judeţul Buzău

Pentru a ţine protestatarii la distanţă, jandarmii au montat garduri metalice.

Organizatorii Conferinţei Judeţene intenţionau o scurtă întrunire afară, în faţa clădirii în care are loc şedinţa de alegeri, dar, din cauza protestatarilor, au renunţat.

Maricel Popa, cel care a condus interimar până acum oranizaţia judeţeană a PSD Iaşi este singurul candidat înscris în cursa internă.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si