Luis Lazarus, sfâșiat de durere. Femeia care l-a crescut s-a dus: „Odată cu ea se stinge și orice amintire din copilaria mea!”

Luis Lazarus este sfâșiat de durere după ce a primit tragica veste că bunica lui, grav bolnavă, nu mai este printre cei vii.

Author: Katerina Boariu vineri 06 decembrie 2019 , 15:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Luis Lazarus este distrus și și-a exprimat durerea pentru pierderea femeii care i-a fost alături în copilărie, printr-un mesaj pe contul lui de Facebook. 

Luis Lazarus, sfâșiat de durere. Femeia care l-a crescut s-a dus la îngeri: „Odată cu ea se stinge și orice amintire din copilaria mea!”

Luis Lazarus este în stare de șoc și spune că fără bunica lui nici amintirile despre ea și copilăria lui nu vor mai exista. 

„Bunicuța mea a plecat la îngeri! 😭😭😭😭 M-a crescut și s-a sacrificat pentru mine in fiecare clipa a vieții ei! Nu am cuvinte sa îmi exprim recunoștința și regretul! Odată cu ea se stinge și orice amintire din copilaria mea! “Cucoana”, așa cum ii spuneau toți in tinerețe, semn ca înainte de comuniști fusese “cineva”, ne-a părăsit! Poate nu mai este nicio prietena care sa o ducă pe ultimul drum, dar noi

vom fi acolo! De altfel mi-a și spus: “Luisule eu pe tine pun baza. Tu ma îngropi. Și la moartea mea sa cânte muzica numai sârbe și hore.” Plecam la Severin sa o înmormântăm, așa cum și-a dorit! In aceasta ultima poza suntem doar eu, ea și strănepoții ei, puii mei, Ana și Andrei! Nu ne mai cunoștea, dar nu avea importantă! Pentru mine era tot EA! Începând cu ora 17.00 va fi la Capela cimitirului Ortodox din Drobeta-Turnu Severin, iar înmormântarea va fi mâine, sâmbătă, in jurul orei 12-13.”, este mesajul postat de Luis Lazarus pe contul lui de socializare, alături de o poză cu bunica și cei doi copii ai săi. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si