Maria, o fetiţă româncă de numai 9 ani, a fost omorâtă în Cipru. Criminalul este chiar fratele ei

O fetiţă româncă, în vârstă de numai 9 ani, a fost ucisă cu sânge rece chiar de fratele ei, în casa tatălui lor din Larnaca, Cipru.

M.C.B., joi 08 noiembrie 2018 , 13:48

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Tragedia s-a întâmplat marţi, 6 noiembrie, în jurul orei 16.00, într-o casă situată în districtul St. John din Larnaca. Românul locuia în Larnaca alături de cei doi copii ai săi, o fată care urma să împlinească 9 ani peste câteva zile, şi un băiat în vârstă de 13 ani.

Bărbatul era divorţat de soţie, iar aceasta s-a mutat într-un alt oraş din Cipru. Marţi după-amiază, cei doi copii au rămas singuri acasă, iar la un moment dat băiatul a pus mâna pe un cuţit şi şi-a atacat sora.

Maria, fetiţa româncă în vârstă de 9 ani, a fost înjunghiată de fratele ei, în vârstă de 13 ani, în timp ce se aflau în casă. Băiatul a luat un cuţit din bucătărie şi şi-a înjunghiat sora de patru ori.

Fetiţa a reuşit să iasă din casă şi să strige după ajutor, moment în care fratele ei a venit după ea şi a mai înjunghiat-o de 11 ori. Ţipetele Mariei au fost auzite de oamenii care se aflau pe stradă şi care au sunat la Poliţie.

"Am văzut-o în timp ce încerca să se ridice şi ţipa după ajutor. Apoi nu am mai văzut şi auzit nimic. După aproximativ 30 de minute, am auzit din nou ţipete: 'Maria, Maria!'. Tatăl copiilor a ieşit pe stradă cu fetiţa plină de sânge în braţe şi a dus-o la o ambulanţă", a declarat un vecin pentru philenews.com.

Din nefericire, fetiţa a murit în momentul în care a ajuns la spital. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Sursă: observator.tv

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si