Mister spulberat! De ce a stat Florin Busuioc atât de mult în spital? Am aflat motivul pentru care familia l-a vrut internat mai bine de o săptămână!

Omul de televiziune ar fi trebuit să fie în mod normal externat în aceste momente!

Author: C.I. joi 15 noiembrie 2018 , 08:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În urmă cu o săptămână, Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic, chiar în timpul unui spectacol pe care îl susţinea la Craiova. Omul de televiziune a fost ajutat, iniţial de colegi, apoi dus de urgenţă la un spital din Craiova şi operat de un medic rezident, care i-a montat un stent!

Busu a scăpat astfel cu viaţă într-un moment crucial, însă, situaţia lui este încă incertă. În ciuda faptului că intervenţia chirigicală a fost un succes, doctorii spun că există riscul ca vedetei să i se mai monteze un al doilea stent, pentru siguranţă totala!

 

”Busu trebuie să aibă mare grijă! Vasele de sânge sunt acum extrem de subţiri şi în fiecare moment, poate duce la o ruptură, de aceea, este obligatoriu să meargă periodic la investigaţii. Este posibil să i se mai monteze un asemenea stent în următoarele luni, fiindcă starea lui este delicată.

Oricum, trebuie să stea liniştit, să evite oboseală, stresul şi să urmeze un tratament medicamentos corespunzator”, au spus persoane de specialitate.

Florin Busuioc a stat în spital mai mult decât se preconiza! Cine a luat decizia

La scurt timp de la intervenţia chirurgicală, Florin Busuioc a fost transferat la Spitalul C.C. Iliescu din Capitală, unde a fost transportat cu ajutorul unui elicopter. ”A fost dus la Terapie Intensivă şi ţinut acolo o bună perioadă, până când a reuşit să depăşeasca momentele critice”, au dezvăluit persoane de la faţa locului!

Totuşi, în mod surprinzător, Florin Busuioc a stat în spitalul bucureştean mai mult decât se preconizase initial! Operaţia de introducere a unui stent nu necesită decât maxim trei zile de internare, căci, în realitate, ea nu este una complicată şi nici nu se face cu anestezie totală! Motivul rămanerii bărbatului  în clinică este însă altul şi este o decizie a familiei. ”S-a hotărât, după o discuţie cu medicii, să nu se rişte nimic, şi actorul să fie ţinut sub observaţie pe toată perioada investigaţiilor, în plus, avea nevoie de linişte totală, fără vizite sau telefoane”, au spus aceleaşi surse!
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si