Mitică Dragomir a vrut să se sinucidă în închisoare! ”Dacă eram singur, o făceam”! Fostul şef de la Ligă a fost condamnat de două ori

Dumitru Dragomir a fost achitat, săptămâna aceasta, într-un dosar de care s-a temut foarte mult şi pentru care iniţial fusese condamnat la 7 ani de închisoare.

Radu Constantin, sâmbătă 24 noiembrie 2018 , 19:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Dumitru Dragomir s-a temut că îşi va petrece ultimii ani din viaţă la închisoare, în condiţiile în care fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal recunoaşte că nu poate suporta regimul penitenciar. ”Mitică”, aşa cum este cunoscut omul de fotbal, ar fi fost la a treia condamnare cu executare, aşa că ştie foarte bine despre ce vorbeşte. Dragomir a dezvăluit că în 1990, după ce a fost condamnat pentru abuz în serviciu împotriva intereselor obşteşti, a vrut să se sinucidă în închisoare.

”M-au ţinut şapte luni şi jumătate în puşcărie. M-au băgat într-o celulă fără geamuri, era gheaţă de două palme în interior. Noroc că m-am acoperit cu saltelele, le-am folosit ca pătură. M-am gândit la sinucidere, însă nu am putut să o fac pentru că aveam o familie. Dacă eram singur, o făceam. Mă gândisem şi cum”, a dezvăulit Dumitru Dragomir pentru WOWbiz.ro în urmă cu câţiva ani.

În 1990, Dumitru Dragomir era preşedinte al echipei Miliţiei, Victoria Bucureşti. El şi-a petrecut primele luni de după Revoluţia din 1989 în închisoare, după ce comuniştii găsiseră la el o avere uriaşă pe care nu a putut-o justifica: televizoare, videorecordere, radiocasetofoane, congelatoare, librete CEC cu câştiguri în autoturisme, jbijuterii, etc.
Înainte de asta, Dragomir mai stătuse câteva luni la închisoare. S-a întâmplat în 1976, când Mitică de la Ligă a fost prins de Miliţie practicând jocuri de noroc, lucru complet interzis pe vremea comuniştilor.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Culiță Sterp a cedat nervos la Survivor România 2021! A fost căutat de poliție peste... Culiță Sterp a cedat nervos la Survivor România 2021! A fost căutat de poliție peste tot. Ce s-a întâmplat?
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si