Dumitru Dragomir s-a temut că îşi va petrece ultimii ani din viaţă la închisoare, în condiţiile în care fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal recunoaşte că nu poate suporta regimul penitenciar. ”Mitică”, aşa cum este cunoscut omul de fotbal, ar fi fost la a treia condamnare cu executare, aşa că ştie foarte bine despre ce vorbeşte. Dragomir a dezvăluit că în 1990, după ce a fost condamnat pentru abuz în serviciu împotriva intereselor obşteşti, a vrut să se sinucidă în închisoare.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

”M-au ţinut şapte luni şi jumătate în puşcărie. M-au băgat într-o celulă fără geamuri, era gheaţă de două palme în interior. Noroc că m-am acoperit cu saltelele, le-am folosit ca pătură. M-am gândit la sinucidere, însă nu am putut să o fac pentru că aveam o familie. Dacă eram singur, o făceam. Mă gândisem şi cum”, a dezvăulit Dumitru Dragomir pentru WOWbiz.ro în urmă cu câţiva ani.

În 1990, Dumitru Dragomir era preşedinte al echipei Miliţiei, Victoria Bucureşti.

El şi-a petrecut primele luni de după Revoluţia din 1989 în închisoare, după ce comuniştii găsiseră la el o avere uriaşă pe care nu a putut-o justifica: televizoare, videorecordere, radiocasetofoane, congelatoare, librete CEC cu câştiguri în autoturisme, jbijuterii, etc.
Înainte de asta, Dragomir mai stătuse câteva luni la închisoare. S-a întâmplat în 1976, când Mitică de la Ligă a fost prins de Miliţie practicând jocuri de noroc, lucru complet interzis pe vremea comuniştilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si