Motivul pentru care o profesoara din Romania a tuns doi elevi, la ora de dirigentie

Profesoara care a tuns doi elevi din clasa a saptea de la Colegiul National „Alexandru Ioan Cuza” din Ploiesti spune ca nu ar mai repeta gestul si ca nu a intentionat sa denigreze elevii.

Author: A.L. luni 13 noiembrie 2017 , 17:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Conducerea Colegiului National ”Alexandru Ioan Cuza” din Ploiesti a inceput, luni, o ancheta, pentru a se stabilit ce s-a intamplat la ora la care doi elevi au fost tunsi de diriginte.

Directorul Colegiului National ”Alexandru Ioan Cuza” din Ploiesti, Rodica Popescu, a declarat ca, luni, a cerut explicatii de la profesoara.

„Doamna diriginta, din primele nostre informatii, a facut acest gest. A primit o foarfeca de la un copil si din suvita din spate- acesti doi copii au parul mare si il poarta legat intr-un coc -ei l-au desfacut si, fara sa fie bruscati, fara sa fie amenintati, de buna voie si intr-o veselie a clasei, copiii au acceptat sa li se taie un pic din par sa demonstreze doamna diriginta ca nu e frizer, ca nu stie sa tunda si ca ei ar trebui sa se tunda la frizer.(...) in clasa era veselie, bucurie, copiii si-au masurat parul intre ei ca sa scoata in evidenta ca majoritatea copiilor sunt tunsi regulamentar, iar acesti doi copii nu sunt tunsi regulamentar”, a declarat Popescu, potrivit businessmagazin.ro.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si