O familie din Baia Mare traieste o adevarata drama. Sotia si mama a trei copii, dintre care doi minori, nu mai este de gasit. in noaptea de 9 august, femeia in varsta de 46 de ani a disparut in conditii misterioase. Sotul era plecat la tara, la Arinis, iar femeia era acasa cu cei trei copii. Dimineata, insa, copiii nu si-au mai gasit mama in casa. Sotul face un apel disperat, inclusiv pe retelele de socializare, pentru gasirea ei.

Potrivit barbatului, usa apartamentului era deschisa, cheile de la masina erau in contact iar din casa a disparut o suma de bani. Mariana avea 46 de ani si lucra la Spitalul Judetean din Baia Mare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Sotul femeii ar fi fost sunat recent, cu numar ascuns, pentru a i se transmite ca sotia sa a fost vazuta in Bucuresti.
Politia Romana a fost sesizata si verifica in aceste momente daca femeia a plecat voluntar de acasa sau ca urmare a unei probleme de sanatate. De asemenea, femeia este cautata in toate judetele limitrofe.

Mai multe postari ale Marianei pe pagina sa de socializare arata ca femeia era trista.


”Cel mai dureros sentiment e sa stii ca ai fost mintit si folosit de cineva in care ai avut incredere”, ”Poate nu azi, poate nici maine, dar intr-o zi, totul va fi asa cum mi-am dorit”, acestea sunt doar doua dintre mesajele care apar pe pagina de Facebook a Marianei Pop.

Daca cineva o vede sau are vreo informatie despre aceasta persoana este rugat sa sune la numarul unic de urgenta 112.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si