Orășenii preferă sportul minții. Kanal D, lider de piață în Prime Time, cu „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Kanal D își menține supremația în audiențe, în Prime Time, cu emisiunea “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, stația TV clasându-se aseară pe primul loc în topul televiziunilor din România, în rândul publicului de la orașe, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Author: Georgiana Balaban vineri 12 august 2022 , 12:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Joi, 11 august, în intervalul orar 22:30 – 24:00, Kanal D a fost lider de piață, cu emisiunea “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, statia TV înregistrând 4.2% puncte de rating și 15,8% cotă de piață, în rândul publicului de la orașe, pe targetul All Urban.

Citeste si: Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Copiii și marea

Citeste si: Incursiune de poveste în "Țara viei și a vinului"

O medie de 700.000 de fani “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, din întreaga țară, au urmărit aseară, în fiecare minut al difuzării, emisiunea preferată, minutul de aur, înregistrat la 22:30, adunând peste 1,3 milioane de telespectatori (1.315.000) în fața micilor ecrane.

Citeste si: “ROventura”, emisiunea de reportaje de calatorie, pe primul loc in preferintele telespectatorilor!

În această seară, la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, de la 22:30, noi provocări îi vor aștepta pe concurenții care vin în platoul emisiunii pentru a-și testa agilitatea minții si cunoștințele în materie de vocabular.

Citeste si: Primele imagini din platoul “Tu urmezi!”, game show-ul ce va fi prezentat de Dan Negru, în curând, la Kanal D!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si