Povestea calugarului alungat de la manastirea lui Arsenie Boca. A fost dat afara de la facultate, dupa un scandal sexual si a ajuns cersetor

Scandalurile sexuale in lumea preotimii se intetesc pe zi ce trece. Este si cazul lui Calin Cristi, un fost student la teologie, implicat in anii trecuti in mai multe scandaluri sexuale, care au dus la exmatricularea sa din facultate.

Author: A.L. marți 18 iulie 2017 , 10:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potricit Adevarul.ro, falsul calugar care solicita ajutor pentru un schit si-a acuzat superiorii ca i-au facut avansuri sexuale.

Calin Cristi a depus la dosar o delegatie, un carnet de student, o legitimatie emisa de Schitul „Nasterea Maicii Domnului” si certificatul de inregistrare fiscala a schitului.

„In sarcina petentului s-a retinut ca: la datele de 1.09.2016,

2.09.2016 si respectiv 10.9.2016 a fost surprins de patrula de jandarmi, in timp ce apela la mila trecatorilor, starnind dispretul si indignarea acestora, acesta avand o atitudine recalcitranta la adresa patrulei de jandarmi. Petentul nu a facut proba contrarie celor retinute de agentul constatator, dimpotriva, a recunoscut in toate cele trei situatii ca a apelat la ajutorul persoanelor din zona in scopul strangerii de bani pentru lacasul de cult pe care il reprezinta si nu pentru sine, astfel ca aceasta circumstanta i-ar da dreptul sa desfasoare astfel de activitati. Fata de aceste  considerente, va respinge plangerea contraventionala formulata de petenti”, arata Judecatoria Hateg. Solutia a fost contestata, iar dosarul a ajuns la Tribunalul Hunedoara.

Citeste continuarea pe Adevarul.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si