Ramasitele a 6 frati nou-nascuti au fost gasite intr-un dulap de depozitare. Au fost nascuti vii, dar mama i-a omorat

Ramasitele a sase nou-nascuti au fost descoperite intr-un dulap de depozitare. Se pare ca bebelusii s-au nascut vii, dar mama i-a ucis, i-a bagat in pungi de gunoi si i-a inchis.

Author: A.S. Editor: Viorela Precupas miercuri 08 februarie 2017 , 10:27

sursa foto: CBC
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

sursa foto: CBC
sursa foto: CBC

Macabra descoperire a fost facuta de angajatii unei companii de depozitare din Canada, dupa ce femeia nu si-a mai platit taxele pentru dulapul inchis cu cheie in care isi tinea "lucrurile".
Ramasitele a cinci baieti si ale unei fetite, cu varsta gestationala cuprinsa intre 34 si 40 de saptamani erau bagate in pungi si cosuri de gunoi, alaturi de jucarii si haine pentr copii.
Desi cadavrele se aflau in stare avansata de descompunere, expertii au declarat ca toti sase copii, nascuti l-a intervale diferite de timp, au fost vii in momentul aducerii pe lume.
Testele ADN au relevat ca fetita si cei 5 baietei au fost copiii cuplului Giesbrecht.
Andrea Giesbrecht in varsta de 42 de ani a fost acuzata ca a ascuns trupurile a 6 nou-nascuti si urmeaza sa fie condamnata, scrie au.news.yahoo.com.

Macabra descoperire a fost facuta de angajatii unei companii de depozitare din Canada, dupa ce femeia nu si-a mai platit taxele pentru dulapul inchis cu cheie in care isi tinea "lucrurile". Ramasitele a cinci baieti si ale unei fetite, cu varste gestationale cuprinse intre 34 si 40 de saptamani erau bagate in pungi si cosuri de gunoi, alaturi de jucarii si haine pentr copii.

Desi cadavrele se aflau in stare avansata de descompunere, expertii au declarat ca toti sase copii, nascuti l-a intervale diferite de timp, au fost vii in momentul aducerii pe lume. Testele ADN au relevat ca fetita si cei 5 baietei au fost copiii cuplului Giesbrecht. Andrea Giesbrecht in varsta de 42 de ani a fost acuzata ca a ascuns trupurile a 6 nou-nascuti si urmeaza sa fie condamnata, scrie au.news.yahoo.com.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si