Sanda Ladosi, ridicata de procurorii DIICOT si dusa la audieri pentru o frauda de peste un milion de euro

Sanda Ladosi, saltata de mascati din propria locuinta. Artista risca sa ajunga la inchisoare

C.I.P., marți 28 noiembrie 2017 , 12:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Sanda Ladosi si sotul ei au fost ridicati de catre procurorii DIICOT din propria locuinta. Ei doi urmeaza sa fie audiati in legatura cu o frauda de peste un milion de euro.

Cei doi au fost luati in aceasta dimineata de acasa si dusi la sediu DIICOT pentru audieri.

In 2013, sotul Sandei Ladosi a fost arestat sub acuzatia de frauda. Se presupunea ca a fost creierul unei retele de evazionisti, paguba fiind atunci de patru milioane de euro.

Procurorii au descoperit atunci 18 firme de 3 categorii, cele mai multe administrate de Stefan Tache. In 2013, sotul Sandei Ladosi a facut aproape trei luni de inchisoare. Cei de la DIICOT au emis si un comunicat in acest sens:

Tache Stefan, pentru savarsirea infractiunilor de :
 
- constituire a unui grup unui grup infractional organizat prev. de art. 367 C.p. alin 1,2,3 C.p. constand in aceea ca in perioada 2008 - 2014, impreuna cu numitul Ilie Cristian a initiat si constituit un grup infractional organizat, specializat in savarsirea infractiunilor de inselaciune in dauna unor institutii de credit si spalare de bani prin disimularea originii ilicite a sumelor de bani obtinute din activitatea infractionala, grup la care au aderat si pe care l-au sprijinit si alte persoane,
 
- inselaciune in forma continuata prev. de art. 244 alin. 1, 2 C.p. cu raportare la art. 256 indice 1 C.p si cu aplicarea art. 35 alin. 1 C.p. constand in aceea ca in perioada 2008-2014 in baza aceleasi rezoluti infractionale, la intervale diferite de timp, in calitate de asociat/administrator sau imputernicit in cadrul S.C. EXCLUSIVE FINANCE S.R.L., S.C. RESOC CONSTRUCT S.R.L., S.C. EMANUELA TRADING COMPANY S.R.L. , S.C. METAL GROUP S.R.L., S.C. M.G.S. NIAT IMPEX S.R.L. (fosta NIAT IMPEX S.R.L.) a indus in eroare  Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii S.A. I.F.N. cu ocazia incheierii si executarii a doua contracte de credit (acorduri cadrul de finantare) si 6 acte aditionale prin prezentarea ca adevarata a unei fapte mincinoase (finantarea activitatii de leasing financiar) si prin folosirea de mijloace frauduloase, producandu-se o paguba de 4 344 939,50 lei.
 
- spalare de bani in forma continuata prev. de art. 29 alin 1 lit. a, c din Legea nr. 656/2002 cu aplicarea art. 35 alin 1 C.p. constand in aceea ca in perioada aprilie - iunie 2008 in baza aceleasi rezolutii infractionale, la intervale diferite de timp, in calitate de asociat/administrator sau imputernicit in cadrul S.C. EXCLUSIVE FINANCE S.R.L., S.C. RESOC CONSTRUCT S.R.L., S.C. EMANUELA TRADING COMPANY S.R.L. , S.C. METAL GROUP S.R.L., S.C. M.G.S. NIAT IMPEX S.R.L. (fosta NIAT IMPEX S.R.L.)  a primit sume de bani in contul societatilor comerciale in care avea calitate si le-a transferat mai departe in conturile altor societati comerciale controlate de grupare cunoscand ca provin din savarsirea infractiunii de inselaciune, in scopul ascunderii si disimularii originii ilicite a acestora,.
 
 
Tache Sanda, pentru savarsirea infractiunilor de :
 
- constituire a unui grup unui grup infractional organizat (in varianta aderarii si sprijinirii) prev. de art. 367 C.p. alin 1,2,3 C.p. constand in aceea ca in perioada 2008 - 2014, a aderat la grupul infractional organizat, specializat in savarsirea infractiunilor de inselaciune in dauna unor institutii de credit si spalare de bani prin disimularea originii ilicite a sumelor de bani obtinute din activitatea infractionala, grup initiat si constituit de numitii Tache stefan si Cristian Ilie asumandu-si rolul de administrator si sau asociat in cadrul societatilor comerciale utilizate in activitatea infractionala (S.C. RESOC CONSTRUCT S.R.L.)
 
- spalare de bani in forma continuata prev. de art. 29 alin 1 lit. c din Legea nr. 656/2002 cu aplicarea art. 35 alin 1 C.p. constand in aceea ca in luna aprilie 2008 in baza aceleasi rezolutii infractionale, la intervale diferite de timp, in calitate de asociat/administrator sau imputernicit in cadrul S.C. RESOC CONSTRUCT S.R.L. a primit sume de bani in conturile societatilor comerciale in care avea calitate, cunoscand ca provin din savarsirea infractiunii de inselaciune, in scopul ascunderii si disimularii originii ilicite a acestora, dupa cum urmeaza :
 
- din contul S.C. MGS NIAT IMPEX sunt virati in contul SC RESOC CONSTRUCT SRL  113.500 lei in data de 11.04.2008 ,  21.000 lei in data de 15.04.2008;
 
- din contul S.C. SRS INVESTMENT GROUP in contul SC RESOC CONSTRUCT SRL  232.050 lei in data de 11.04.2008,
 
toate cu aplicarea art. 38 alin. 1 C.p. si art. 5 alin. 1 C.p.

Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Vezi online serialul „Prizoniera destinului” subtitrat în limba română - Episodul 30,... Vezi online serialul „Prizoniera destinului” subtitrat în limba română - Episodul 30, sezonul 1, miercuri, 27 ianuarie- VIDEO. Zeynep devine prizoniera fostului ei sot!
demamici.ro
O fetiță de 10 a murit din cauza unei provocări de pe Tik Tok. „Jocul fularului” a... O fetiță de 10 a murit din cauza unei provocări de pe Tik Tok. „Jocul fularului” a lăsat-o fără viață sub ochii surorii mai mici | Demamici.ro
b1.ro
O tânără a dezvăluit cum, în mod neașteptat, a descoperit un SECRET întunecat de... O tânără a dezvăluit cum, în mod neașteptat, a descoperit un SECRET întunecat de famile. I-a schimbat total viața
monitorulcj.ro
Accidente identice, PEDEAPSĂ DIFERITĂ. Milionarul cu Jaguar, 1 an și 6 luni CU... Accidente identice, PEDEAPSĂ DIFERITĂ. Milionarul cu Jaguar, 1 an și 6 luni CU SUSPENDARE. Un taximetrist fără relații, 3 ani CU EXECUTARE!
infoactual.ro
Reţeta pentru cel mai delicioase baclavale turcești! Secretul cu care nu dai greş... Reţeta pentru cel mai delicioase baclavale turcești! Secretul cu care nu dai greş niciodată
infoactual.ro
Alimente pentru o siluetă de invidiat. Ce trebuie să mănânci ca să topești kilogramele... Alimente pentru o siluetă de invidiat. Ce trebuie să mănânci ca să topești kilogramele în plus
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si