Sarutul dintre Ilinca si Alex Florea de la Eurovision a creat o adevarata isterie pe internet: "Nu inseamna nu"
Actual

Sarutul dintre Ilinca si Alex Florea de la Eurovision a creat o adevarata isterie pe internet: "Nu inseamna nu"

A.C.
14 mai 2017

Alex si Ilinca Florea au obtinut locul 7 la Eurovision 2017 cu melodia „Yodel It!”. Romania a avut a cincea cea mai apreciata prestatie, cu un total de 224 de puncte.

Reprezentantii Romaniei au intrat in concurs pe cea de-a 20-a pozitie si au interpretat melodia ”Yodel It!” fara greseala. Momentul lor a fost completat de o grafica cu animatii multicolore si de prezenta a doua tunuri stralucitoare pe scena. In timpul spectacolului, Alex Florea a urcat pe unul dintre cele doua tunuri.

La finalul momentului lor, Alex Florea a surprins-o pe Ilinca sarutand-o pe obraz. Momentul nu a iesit chiar perfect, astfel ca  au aparut si primele reactii pe retelele de socializare.

Citeste si: Eurovision 2017. Cate puncte a primit Romania de la juriu si care au fost tarile care ne-au acordat punctaj maxim

Internautii au caracterizat sarutul ca fiind unul „dezastruos” si ca Ilinca nu parea pregatita pentru asta. Ei au dus momentul si mai departe, spunand ca cineva ar fi trebuit sa o salveze pe romanca pentru ca „nu inseamna nu”.

 

viewscnt
TAGURI: eurovision, ilinca, alex

Urmareste-ne pe Facebook