Scene terifiante în Tulcea! Un bărbat şi-a îpuşcat iubita, apoi s-a sinucis! Femeia se zbate între viaţă şi moarte pe un pat de spital! Un copil plânge după părinţii săi

Scene de-a dreptul terifiante au fost surprinse aseară, la Mahmudia, în judeţul Tulcea, acolo unde un bărbat şi-a împuşcat fosta soţie cu o armă de vânătoare, apoi s-a sinucis.

Author: C.I.P. joi 08 noiembrie 2018 , 12:07

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Totul s-a petrecut chiar în faţa magazinului unde femeia lucra. Tânără avea 33 de ani şi era mamă a unui băieţel. Bărbatul a aşteptat ora închiderii, a intrat în magazin, a scos puşca şi a împuşcat-o în faţă pe femeie. Aceasta a reuşit să facă câţiva paşi, iar apoi s-a prăbuşit în faţa magazinului.

Convins că a ucis-o, bărbatul s-a sinucis. Femeia nu a murit, dar se află în stare gravă internată la Spitalul din Constanţa, dar medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele ei de supravieţuire.

Atacatorul din Mahmudia alături de fiul său

Se pare că tot conflictul a pornit pe fondul geloziei. Cei doi erau divorţaţi, iar femeia avea deja o altă relaţie. Reporterii Ştirilor Kanal D au reuşit să afle identitatea victimei, dar şi a bărbatului care a comis oribilele fapte. Femeia se numeşte Anca, avea 33 de ani şi locuia în Mahmudia. Bărbatul are şi el cont pe reţelele de socializare şi acolo şi-a postat fotografii alături de fiul său. 

Detalii despre acest caz vezi diseară, în jurnalul Ştirilor Kanal D de la ora 18:45!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si