Se pregatesc prime de Craciun pentru mii de angajati din Romania - Cine sunt cei care vor incasa sute de lei luna aceasta?

O veste buna pentru o parte din angajatii din Romania. In acest final de an, mii de angajati vor primi prime de sarbatori, iar unele sume nu sunt deloc de neglijat.

C.I.P., marți 12 decembrie 2017 , 15:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Spre exemplu, cei de la Complexul Energetic Hunedoara vor beneficia de prima de Craciun. Cei de la ziare.com scriu ca acestia vor primi tichete cadou in cuantum de 350 de lei, asta dupa ce anul trecut nu au primit niciun leu ca prima de sarbatori.

Darius Campean, liderul Sindicatului "Muntele", a fost saptamana trecuta la masa negocierilor alaturi de cei de la conducerea CEH si a reusit sa obtina prime de Craciun pentru angajati. "A fost o prima sedinta la care am participat, saptamana trecuta, iar acum am mai avut inca una. Din fericire am reusit sa cadem de comun acord. Nu va pot spune despre ce suma este vorba, dar este mai mare decat prima de Paste. In perioada 19-21 decembrie, ar trebui ca angajatii sa primeasca aceste prime, care sunt sub forma unor tichete cadou. Anul trecut, salariatii nu au primit nicio prima de Craciun, deoarece firma era in insolventa", a declarat Darius Campean, liderul Sindicatului "Muntele".

Angajatii de la Complexul Energetic Hunedoara se pot considera norocosi, daca stam sa ne gandim ca ei au luat prima 250 de lei si de Paste. De acest beneficiu de Craciun se vor bucura peste 4.400 de salariati de acolo. 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si