Inci (Farah Zeynep Abdullah) şi Han (Birkan Sokullu) poartă în suflete povara unor traume din trecut. Viața însă îi va suprinde, cei doi ajungând să se cunoască reciproc, să se îndrăgostească şi să lupte împreună pentru iubirea lor.

Inci este o persoană extrem de sensibilă și cu o dorință puternică de a-și găși bucuria, fericirea. Norocul ei este că îl întâlnește pe Han, așa cum norocul lui Han e că o întâlnește pe Inci.

Împreună devin o forță de neoprit. Iubirea este aliatul lor cel mai de preț ”, a spus actrița din rolul principal despre personajul pe care îl interpretează.

Pe Farah Zeynep Abdullah telespectatorii români au putut să o admire în serialul “Trădarea”, în rolul Aylin, precum și în îndrăgita producție “Kosem”, în rolul Prințesei Farya, ambele producții difuzate la Kanal D.

Birkan Sokullu îl interpetează pe Han Derenoglu, un om de afaceri de succes, întors acasă pentru a avea grijă de tatăl grav bolnav, și de surorile lui, Safiye (Ezgi Mola), Gulben (Merve Dizdar) și Neriman (Gizem Katmer), marcate de experiențe traumatizante din copilărie. Han se izolează de orice activitate socială, dedicându-și timpul îngrijirii familei sale, până în ziua în care, în urma unui accident, o cunoaște pe İnci (Farah Zeynep Abdulah), de care se îndrăgosteşte iremediabil.

Inci, care locuieşte alături de bunicul Memduh (Attila Sendil) şi de fratele ei, ascunde şi ea drame teribile trăite din copilărie, iar pe parcursul întâlnirilor cu Han, cei doi vor lupta să depăşească trecutul plin de suferinţe şi să se bucure de viaţă şi dragoste. Safiye, sora lui Han, va fi cea care se va opune constant relaţiei celor doi, din teama viscerală de nu fi abandonată de acesta.

Cine sunt personajele din noul serial ”Vinovați de iubire”

Han (Birkan Sokullu)

Han, un tânăr chipeș și om de afaceri, întors acasă pentru a avea grijă de familia să. El locuiește cu cele trei surori ale sale și un tată bolnav. Han încearcă să se împartă între tatăl bolnav, viața profesională și cea alături de surorile sale, Neriman, Safiye și Gulben. Tânărul se izolează de orice activitate socială până în ziua în care o va întâlni pe İnci. Pentru prima dată în viața sa, Han își va caută propria fericire alături de frumoasa Inci.

Han

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Inci (Farah Zeynep Abdullah)

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

Inci locuiește împreună cu bunicul ei, Memduh, și fratele său, Ege. Viața tinerei se va schimba radical atunci când îl va întâlni pe Han, în urma unui accident. Cei doi vor lupta împreună pentru iubirea lor și vor încerca să schimbe în bine viețile celor din jur.

Inci

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Safiye (Ezgi Mola)

Este sora cea mai mare a Han. Aceasta suferă în urmă traumelor din copilărie, e marcată de frică de abandon și face orice pentru ca fratele ei să nu își “părăsească” familia.

Gulben (Merve Dizdar)

Ea este sora mijlocie a lui Han, marcată și ea de suferițe din copilărie. Nesigură și tăcută, vrea să se îndrăgostească, să fie fericită, însă este lipsită de speranță.

Gulben

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Neriman (Gizem Katmer)

Citeste si: Ce părere are Monica Tatoiu despre femeile care își acoperă capul? „Nu are nicio treabă cu Dumnezeu. Mergeți și pupați alea, iar după aceea înjurați vecina.”- kfetele.ro

Citeste si: Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”- radioimpuls.ro

Ea este sora cea mai mică a lui Han. Spre deosebire de celelalte surori, ea păstrează “legătura” cu lumea exterioară și merge la școală. Relația ei cu fratele ei este foarte bună, dar este blocată între ea, familie, și dorinţa de libertate.

Hikmet (Metin Coşkun)

Hikmet este tatăl lui Han și al celor trei surori. Bolnav de diabet, Hikmet se învinovăţeşte pentru tot ceea ce trăiesc copiii săi și îi sprijină pe Han și Neriman să se “salveze” din drama pe care o trăiesc în casa familiei.

Hikmet

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Memduh (Atilla Şendil)

El este bunicul lui İnci și Ege. Memduh este o persoană protectoare și conservatoare și este îngrijorat că nepoata sa să nu ajungă alături de persoana nepotrivită, care să îi distrugă viitorul, așa cum a pățit mama acesteia. Din acest motiv, Memduh este excesiv de protector cu frumoasa Inci.

Nu ratați premiera serialului ”Vinovați de iubire”, astăzi, de la ora 20:00, la Kanal D. Serialul va putea fi urmărit în fiecare joi și vineri, de la ora 20:00, numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si