Româncei i s-a făcut dintr-o dată rău și s-a stins din viață în timp ce se afla acasă, acolo unde locuia cu soțul și nepoata, care a fost ca o fiică pentru ea.

Citește și: Zeci de curse aeriene întârziate pe cele mai mari aeroporturi. Pasagerii sunt nevoiți să aștepte în plin sezon turistic

Angela Nicu era angajată ca bucătar-șef al restaurantului La Cappa d’Oro de peste 20 de ani, notează jurnaliștii de la  Tg Padova

Prin talentul ei, Angela a adus nu doar savoare, ci și bucurie prin mâncărurile pe care le-a pregătit cu pasiune.

Românca avea peste 20 de ani de experiență în bucătărie

Echipa restaurantului a transmis vestea tristă prin intermediul unei postări pe Facebook, aducând un emoționant omagiu româncei în vârstă de 53 de ani:

„A venit momentul să ne luăm rămas bun de la Angela: o colegă, o prietenă, o bucătăreasă extraordinară și o persoană cu adevărat specială. Este o profundă durere când ne dăm seama cât de bruscă a fost plecarea ei, lăsând un gol imens în inimile noastre.”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o atingă- wowbiz.ro

Citește și: Mireasa a fost dur criticată pentru gestul ei. Ce le-a cerut invitaților de la nuntă: „Limbajul nostru de dragoste”

Dispariția Angelei a avut un impact profund asupra celor care au avut onoarea să o cunoască și să lucreze alături de ea.

Colegii de breaslă o descriu pe Angela ca fiind plină de generozitate și bunătate, cu un angajament remarcabil de a ajuta pe oricine avea nevoie.

„Angela era mult mai mult decât o colegă. Își arăta inima de aur prin acțiunile sale zilnice și dedicația neegalată în a-i sprijini pe ceilalți.

Avea un spirit nobil și era o sursă de inspirație pentru toți cei care au avut onoarea să o cunoască.”

Amintirea Angelei va rămâne vie pentru apropiații ei

În memoria Angelei, colegii săi de la La Cappa d'Oro păstrează vie amintirea momentelor petrecute împreună, a râsetelor împărtășite și a momentelor speciale. Angela va rămâne în inimile lor ca o persoană extraordinară, care a lăsat o amprentă profundă în viețile lor. În încheierea postării lor, colectivul restaurantului în care românca lucra a adăugat un mesaj plin de emoție: 

Citeste si: Cosmin din Casa Iubirii a fost descalificat! Vestea care i-a lăsat pe concurenți cu gura căscată. „Ștefania, dacă mă crezi, eu te aștept!”- kfetele.ro

Citeste si: Câţi bani a încasat Babasha la concertul Coldplay?! Invitatul trupei britanice lămureşte orice speculaţie: "Sunt niște idioețenii foarte mari"- radioimpuls.ro

„Angela, ne vei lipsi mai mult decât cuvintele pot exprima. Odihnește-te în pace, draga noastră prietenă! Suntem recunoscători pentru timpul pe care l-am petrecut împreună și pentru dragostea pe care ai adus-o în viețile noastre.”

Românca în vârstă de 53 de ani va rămâne în memoria celor care au cunoscut-o ca o femeie remarcabilă, cu un suflet nobil, un spirit generos și un talent culinar extraordinar.

Citește și: Cosmina și-a găsit sfârșitul departe de familia ei. Românca a muncit ani de zile în Italia pentru un viitor pe care nu a mai apucat să-l trăiască


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si