ȘOC DUPĂ ȘOC în cazul Caracal! Dincă a sărit la bătaie? Ce spun avocații fetelor dispărute! ”Este vulgar”

Gheorghe Dincă și-a ieșit din fire la audieri, în special la adresa avocaților Luizei Melencu

Lia Popescu, luni 09 decembrie 2019 , 23:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Gheorghe Dincă are o atitudine ostilă în arest. Drept dovadă, surse de la fața locului au povestit că, în mod surprinzător, chiar din prima prima zi în care a fost adus în București, el a șocat  prin felul în care a spus că nu este mulțumit de condițiile de ”cazare”, considerând că acea celulă în care stă este prea mică, în plus, nici mâncarea, care ar fi adusă, nu ar fi nici ea una prea grozavă.

Tonel Pop, azuzație gravă adusă lui Dincă! ”M-a spus șobolan”

Mai mult, seria acuzațiilor continuă pentru criminalul din Caracal și se pare că a început să îl amenințe pe avocatul familiei Melencu. De altfel, în urmă cu ceva vreme, Tonel Pop a povestit ca Gheorghe Dincă a folosit un limbaj agresiv chiar în prezența procurorilor de caz, în timpul audierilor.

”Dincă a început să ne ameninţe, să facă scandal, că dacă avem copii, că îi violează, dacă avem fete, turuia, făcea, se uita urât, gesticula. Atunci am spus că îi rog să intervină pe poliţişti şi procurori, pentru că este ultraj, este ilegal să ni se adreseze, este ilegal să ne ameninţe. L-au lăsat să îşi facă numărul, când Dincă a început însă să facă foarte urât atunci au oprit camera de luat vederi, am cerut ajutorul poliţiştilor şi procurorilor să intervină, dar l-au lăsat şi atunci Dincă s-a ridicat de pe scaun şi s-a împins, a venit către noi, spunând „Şobolan, te termin”, şi atunci a venit un poliţist, s-a băgat în faţa lui ca să nu intre în noi”, a povestit Tonel Pop, conform Mediafax, acum câteva zile.

Citeste si: Cazul Caracal: noi audieri. Apropiații Luizei Melencu dau explicații în fața anchetatorilor. Fostul iubit al fetei este audiat pentru prima oară în dosarul dispariției fetei de 18 ani

Citeste si: Mama Luizei Melencu, confuză după ultima dezvăluire tulburătoare: "Nu ştiu în cine să mai am încredere"

Citeste si: DECIZE ȘOC A PROCURORILOR! Iubitul Luizei a fost chemat, din nou, la audieri după ce s-a aflat că adolescenta a fost torturată înainte de moarte de Dincă și complicele lui!

Ce spune și avocatul lui Dincă în apărarea clientului său

Avocatul lui Dincă i-a luat apărarea criminalului și a spus că Tonel Pop a înțeles greșit situația. ”Este o situaţie de fapt expusă complet eronat, nu este adevărat ceea ce a afirmat domnul avocat Tonel Pop. I-a spus doar că îl dă în judecată pentru că a afirmat că şi-a violat fiica. Asta a fost toată problema. El probabil nu a înţeles, că fiica, fiicele... Asta i-a reproşat domnul Dincă domnului Tonel Pop. Nici măcar nu a încercat să se ridice, cum să se ridice? Nu a fost nicio ameninţare, nu a avut o atitudine ameninţătoare. Nu s-a ridicat până nu s-a terminat audierea. Nu am auzit să îi fi spus nici că e şobolan. Chiar m-am mirat când am auzit”, a fost de părere celălalt apărător, Claudiu Lasconschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, conform Mediafax.

Gheorghe Dincă a sărit la bătaie? ”Vorbește urât și nici nu îi pasă”

Cu toată opoziția avocatului apărării, noi informații apar în caz, iar apărătorii Luizei par mai vehemenți ca oricând după atitudinea criminalului din Caracal de la ultima apariția în fața instanței.

Gheorghe Dincă a sărit la bătaie, în urma declarațiilor făcute de avocați la TV, în plus, a fost extrem de contestat. ”El este vulgar, vorbește urât și nici nu îi pasă de nimeni. S-a îndreptat amenințător spre noi cu gura mare, chiar de la intrarea în sală, era extrem de nervos și spunea tot ce îi venea la gură. Omul știe clar care este situația și se joacă, așa…cu toată lumea, își schimbă declarațiile și este lăsat să se manifeste. Nu este în regulă, căci nici până acum, spusele lui nu au acoperire ”, a declarat Tonel Pop la România TV. 

Foto Inquam/Bogdan Dănescu

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si