Sotul Israelei Vodovoz are probleme uriase cu Fiscul! Liviu Arteni a primit somatii de la doua directii ale ANAF!

Liviu Arteni, sotul Israelei Vodovoz, care se separase de fosta balerina, are datorii la Fisc, fiind somat sa le plateasca.

Matei Vaihan, miercuri 21 martie 2018 , 21:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Chiar daca a stat o vreme in Spania, sotul Israelei Vodovoz are probleme cu Statul roman. Anul trecut, pe numele lui Liviu Arteni au fost emise doua somatii de plata, una de Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Cluj-Napoca-Administratia Judeteana a Finantelor Publice Maramures, cealalta de Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Bucuresti-Administratia Sector 5 a Finantelor Publice.

Sotul Israelei Vodovoz. Liviu a primit somatiile in 2017

Prima a fost emisa pe 2 august 2017 si are legatura cu activitatea pensiunii pe care Liviu si Israela o aveau in Maramures, iar cealalata este datata 9 octombrie 2017. Si Israela a primit o somatie de plata, tot in 2017, si aceea fiind legata de pensiunea din Viseu de Sus.

Sotul Israelei Vodovoz. Nu doar Liviu avea probleme cu Fiscul

Nu doar sotul Israelei Vodovoz are probleme cu ANAF. In vara trecuta, Fiscul din Maramures a emis o somatie de plata pentru Israela Vodovoz, fosta balerina care a decedat recent, la 70 de ani. Datoriile totale ale Israelei erau de aproximativ 20.000 de lei, din care 9.000 de lei reprezentau dobanzi si penalitati.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si