Update: Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu a părăsit localul în care a fost depus timp de trei zile. Mașina mortuară de culoare gri, plină de flori și coroane s-a îndreptat către biserică, acolo unde mai mulți preoți vor ține o slujbă, după care va avea loc înhumarea în Cimitirul Eternitatea din Iași.

În imagini, se pot observa zeci de persoane care au venit să-și ia rămas bun de la Costel Corduneanu.

Cu toții sunt îmbrăcați în negru, în semn de doliu pentru cel care le-a fost prieten, cunoștință sau rudă. Joi, soția lui, Grațiela a postat un mesaj pe Facebook cu toate detaliile înmormântării.

Acolo a scris că înmormântarea la cimitirul ”Eternitatea” are loc la ora 14:00.

”Va rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna!/ "Ne vom revedea curând/ Când și ceasul meu va fi/ Și de-acolo niciodată/

Nu ne vom mai despărți!"/ Soția ta,Grațiela ”, a scris îndurerată femeia.

 

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

 

Este o zi dureroasă pentru familia lui Costel Corduneanu! ”Stăpânul Moldovei” va fi condus vineri pe ultimul său drum,iar alături îi vor fi sute de persoane care l-au respectat și îndrăgit, scrie ProTv.

Cât a costat sicriul lui Costel Corduneanu?

 

Restaurantul de lux unde a fost depus timp de trei zile liderul clanului interlop din Iași a fost împânzit de coroane și buchete de flori.

De asemenea, berbecuți au fost pregătiți minuțios de bucătari iscusiți pentru cei care au venit să aducă un ultim omagiu. Nici medaliile obținute de Corduneanu de-a lungul carierei sale de sportiv nu au lipsit de lângă sicriu.

Joi seara, slujba a fost ținută de un sobor de preoți, iar mai apoi, cântăreți celebri de manele i-au cântat la căpătâi.

Preț sicriu Corduneanu

Imagini de la priveghiul lui Costel Corduneanu.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din toată țara îi spun adio: "Un gol imens în inimile noastre"

Familia și-a dorit ca acesta să fie înmormântat într-un sicriu care ar fi costat nu mai puțin de 20.000 de euro, fiind confecționat din lemn masiv în Statele Unite ale Americii, mai scrie sursa citată mai sus.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Mulți și-l amintesc pe Costel Corduneanu ca fiind un sportiv de renume care a participat la Jocurile Olimpice, alături de boxeri ca Leonard Doroftei, așadar cavoul lui a fost confecționat din marmură neagră și este gravat cu cercurile de la Jocurile Olimpice, informează BZI. Pe cruce este regăsit și mesajul „Nu te vom uita niciodată, Legenda noastră!”.

Costel Corduneanu a ocupat locul 9 la Jocurile Olimpice de la Barcelona, 1992, și locul 14 la Jocurile Olimpice de la Atlanta.

„Costel Corduneanu, Ștefan cel Mare al Moldovei, multiplu medaliat și participant la Jocurile Olimpice Mondiale”, mai este scris pe capacul cavoului lui Costel Corduneanu, mai menționează sursa.

Preț sicriu Corduneanu

Imagine de la priveghiul lui Costel Corduneanu.

[Sursa foto: Colaj Facebook & Arhiva Stirile Kanal D]

Vineri, în jurul orei 12:00, cortegiul va porni către cimitir, însă va avea o oprire în fața Palatului Justiției din Iași. Mai apoi, el va fi înmormântat în Cimitirul Eternitate, acolo unde este înmormântat și Ion Creangă.

Ce probleme de sănătate a avut interlopul?

Bărbatul, în vârstă de 56 de ani s-a confruntat cu numeroase probleme. El se afla și pe lista de așteptare pentru un transplant de cord. Luni, trupul său a cedat într-un spital din Târgu Mureș. Acesta era căsătorit și avea trei copii alături de Grațiela.

Citește și: De ce nu a fost deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Familia sa a explicat motivul, chiar înainte de înmormântarea fastuoasă

Fetița lui, Elisa, care are 12 ani, îi calcă pe urme, deoarece face sport de performanţă, mai exact gimnastica ritmică, scrie AS.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si