Vesti proaste pentru cei care isi doresc permis auto. Din 2017, examenul pentru obtinerea permisului de soferi va fi inregistrat audio si video

Guvernul a decis modificarea OUG nr 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice si a adoptat o noua orgonanta de urgenta in materie, OUG 41/2016 care a intrat in vigoare la data de 30 iunie 2016, menita sa simplifice procedurile administrative existente. Potrivit noii ordonante, probele sustinute de candidatii care isi doresc obtinerea unui permis auto vor fi inregistrate video si audio.

Author: A.S. Editor: Andreea Sarpe vineri 08 iulie 2016 , 10:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Proba teoretica va fi inregistrata video, iar cea practica va fi inregistrata atat video cat si audio.
Aceste noi reguli au fost introduse pentru a reduce riscurile de coruptie in obtinerea permisului auto.
Noile prevederi intră în vigoare în termen de 1 an de la data intrării în vigoare a ordonanţe de urgenţă 41/2016.
De asemenea vor fi modificari si in ceea ce priveste certificatul de cazier judiciar ce trebuie atasat dosarului de inscriere la scoala de soferi. Acesta va fi eliberat de politisti fara a mai fi necesara plata taxei extrajudiciare de timbru care se platea la oficiile postale.
Taxa pentru examenul auto va putea fi achitata de acum prin patru moduri de plata:Internet Banking, virament bancar, mandat postal sau numerar, scrie digi 24.ro.

Proba teoretica va fi inregistrata video, iar cea practica va fi inregistrata audio si video.

Aceste noi reguli au fost introduse pentru a reduce riscurile de coruptie in obtinerea permisului auto.

Prevederile se vor aplica incepand cu luna iulie 2017.

Citeste si: Motivul pentru care mama unui copil, care și-a pierdut viața la Revoluție, și-a dat foc în Poiana Brașov. Ce scria în biletul de adio- kanald.ro

Citeste si: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”- wowbiz.ro

De asemenea, vor fi modificari si in ceea ce priveste certificatul de cazier judiciar ce trebuie atasat dosarului de inscriere la scoala de soferi. Acesta va fi eliberat de politisti fara a mai fi necesara plata taxei extrajudiciare de timbru care se platea la oficiile postale.

Taxa pentru examenul auto va putea fi achitata de acum prin patru moduri de plata: Internet Banking, virament bancar, mandat postal sau numerar, scrie digi 24.ro.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si