Victor Pițurcă a fost dat în judecată de Dorel Petrescu, zis Măgaru, un afacerist controversat din Craiova! Procesul are miză imobiliară EXCLUSIV

Fostul antrenor al echipei naționale, al Craiovei și al Stelei este ”pârât” într-un proces deschis la Curtea de Apel Craiova.

Petru Luca, joi 15 octombrie 2020 , 20:36

piturca
Victor Pițurcă are proces la Craiova pentru câteva terenuri
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Victor Pițurcă, fostul antrenor al echipei naționale, al Craiovei și al Stelei, este ”pârât” într-un proces deschis recent la Curtea de Apel Craiova. Tehnicianul de 64 de ani, în prezent fără angajament, este chemat în instanță de Dorel Petrescu, zis Măgaru, un personaj controversat din Craiova, într-un proces cu miză imobiliară, drept dovadă și celelalte părți implicate, Comisia Județeană pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor Dolj și Comisia Locală cu titulatură identică. 

Citeste si: Victor Pițurcă a ajuns în fața judecătorilor. Scandal pentru 27.000 de euro

Despre Doru Petrescu a dezvăluit mai multe realizatorul tv Silviu Mănăstire, care a făcut următoarele afirmații despre afacerist în emisiunea lui din 2017, când Craiova se pregătea să-și aleagă primarul, după numirea Olguței Vasilescu în funcția de ministru al Muncii.  

Realizatorul tv Silviu Mănăstire: ”Caiac era mâna dreaptă a afaceristului Doru Petrescu, zis Doru Măgaru”

”Vă mai aduceţi aminte cu siguranţă imaginile luptelor de stradă din Craiova între clanurile interlope. Colonelul Bică a reușit să reziste în funcție până la asasinarea interlopului Mihai Pîrvu zis Caiac. Acest Caiac era mâna dreaptă a afaceristului Doru Petrescu zis Doru Măgaru. Despre acest Doru Măgaru presa locală din Craiova spune că este de ani de zile un fel de naș al lumii interlope din Bănie. Nu întâmplător, Măgaru și colonelul Bică au o relație de prietenie de mult timp. Este evident că miliţianul Bică deţine informaţii despre trecutul lui Mihail Genoiu. 

Dacă acest Genoiu ajunge primar la Craiova se vor întoarce vremurile din mandatul lui Antonie Solomon. Despre legăturile lui Solomon cu lumea interlopă şi cu miliţienii ştie toată Craiova, chiar nu reprezintă vreun mare secret. Exact aceleaşi personaje care îi trăgeau sforile lui Solomon, îl bagă acum la înaintare în alegerile pentru primăria Craiovei pe acest Mihail Genoiu!”, declara atunci Mănăstire. 

Piturca
Dorel Petrescu, zis Măgaru, un personaj controversat din Craiova

După înfățișarea din 8 septembrie anul curent, de la Curtea de Apel Craiova, instanța a decis strămutarea cauzei la Judecătoria Craiova, care va anunța în curând și primul termen de judecată. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si