Hotelierii au pregătit oferte pentru toate buzunarele, iar gradul de ocupare pentru perioada de vară a depășit deja 60%.

Citește și: VIDEO Birou cu piscină pentru angajați

Apa este numai bună pentru o baie, așa că turiștii nu au mai așteptat deschiderea oficială și au venit să profite de vremea frumoasă.

Lacurile de la Ocna Sibiului sunt cunoscute și pentru fenomenul de heliotermie și nu puțini sunt cei care vin dimineața să se bucure de aerosoli.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Apa sărată, aerul curat de la munte și plajele cu nisip atrag în fiecare sezon turiști din toate colțurile țării.

Plajele au fost nivelate, șezlongurile aranjate, iar acum se pun la punct ultimele detalii pentru deschiderea noului sezon.

Complexul de la Ocna Sibiului are opt lacuri, fiecare cu o salinitate diferită.

Deși noul sezon e abia la început, mare parte din locurile de cazare din stațiune au fost deja rezervate.

VIDEO Cât costă un sejur pe "litoralul Ardealului"

VIDEO Cât costă un sejur pe "litoralul Ardealului"

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Printre turiști se numără și străini. Hotelierii au pregătit oferte speciale pentru turiștii care vor să se bucure de soare și aer curat la prețuri mai mici.

"Un minim de de preț cu care noi putem și vrem să funcționăm este de 250 de lei fără alte servicii, după care avem la 350 de lei cu mic dejun inclus tip bufet suedez, avem și camere superioare, avem camere și prețuri pentru toată lumea", spune un hotelier.

Tariful de intrare este mai mic zilele acestea, însă se va schimba din luna iunie. Adulții vor plăti de luna viitoare patruzeci de lei, iar copiii douăzeci de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si