Georgiana Lobonț plătește scump prețul succesului. A recunoscut totul, în lacrimi, într-un interviu emoționant, realizat de colega mea, Mădălina Lambrinoc. Ce o face să se simtă vinovată și când a suferit cel mai mult, afăm împreună, chiar acum, a transmis Cristina Dorobanțu.

Georgiana Lobonț plătește scump prețul succesului

Mădălina- Cu siguranță i-ați fredonat piesele cel puțin o dată.

Cunoașteți artistul Georgiana Lobonț, însă astăzi vom cunoaște omul Georgiana Lobonț, pentru că știu, îți vei deschide sufletul în fața telespectatorilor Știrilor Kanal D.

Ce e cel mai greu din viața de artist? Pare o listă lungă.

Citește și: VIDEO- Georgiana Lobonț cântă pentru mame. Artista s-a inspirat din propria poveste

Georgiana- De statul acasă cu copiii, asta mă emoționează maxim. Faptul că uite și acum am ajuns aseară acasă, la trei noaptea, m-am pus în pat, mi-am călcat de fapt costumul, ca să vin pregătită aici. Mi-am lăsat copiii la bunici și după trei săptămâni din stat acasă, tot pe drumuri fiind, m-am trezit de dimineață de la șapte, m-am pregătit și am venit uite aici.

I-am lăsat să plece la grădiniță cu bunica. Habar nu am, nici nu știu ce se întâmplă la grădiniță.

Am apucat să vorbesc cu doamnele educatoare.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Mădălina- Ce e în astfel de momente în sufletul de mamă?

Georgiana- Vinovăție, te simți vinovată.

Șase ani, mă simt vinovată, pentru că nu știu cum au trecut acești ani, în care pur și simplu nu i-am văzut pe bebelușii mei crescând. Eram tot timpul la cântat și tot timpul îmi doream să fac mai mult, îmi doream să demonstrez oamenilor că sunt bună în ceea ce fac și că merit locul.

Mădălina- Câte momente din viața copiilor tăi ai pierdut?

Georgiana- Multe. De șase ani de când îl am pe băiețelul nostru cel mare, foarte multe. Și zilele lor onomastice, majoritatea zilelor lor onomastice am fost așa. S-a nimerit să fiu la evenimente sau să am filmări importante, de la care nu puteam să lipsesc.

Mădălina- Serbări?

Georgiana- De Crăciun am fost doar la serbarea Irinei și la serbarea lui Edi nu am ajuns.

Citeste si: Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”- kfetele.ro

Citeste si: Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare- radioimpuls.ro

Mădălina- S-a supărat Edi?

Georgiana- Nu știu ce a fost în sufletul lui, dar săracul mi-a zis: 'mami, ai fost la Irina și la mine nu'.

Mădălina- De câte ori s-au întins brațele lor către tine și te-au strigat 'mami, nu pleca'?

Georgiana- Ți-ai propus să mă faci să plâng. Să știi că eu de obicei sunt sensibilă și asta se simte în glasul meu când cânt, dar foarte rar mi se întâmplă să mă facă cineva să plâng și mai ales acuma să stau să vorbesc. Emoții firești, mai ales emoție de mamă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si