„Ovidiu Lipan Țândărică, considerat cel mai bun baterist român al tuturor timpurilor, uimește publicul de fiecare dată când urcă pe scenă. Emană atât de multă energie, încât pbulicul îl adoră. Astăzi a venit alături de noi pentru a ne povesti ce înseamnă prietenia și ajutorul atunci când îl oferi cuiva la momentul oportun”, a spus Cristina Dorobanțu.

Citește și: VIDEO- Yanis Pavel și Ovidiu Lipan Țăndărică. Cântărețul noii generații are colaborări cu mari artiști

Când va fi următorul concert la care va participa Ovidiu Lipan Țăndărică

Ovidiu Lipan Țăndărică va avea pe 3 iunie un eveniment acustic, care se va desfășura la Sala Palautului. Acolo, va cânta alături de un chitarist celebru.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

De asemenea, Ovidiu Lipan Țăndărică spune că prietenia este un aspect foarte important pentru el. Artistul mai considerpă și că muzica, această formă de artă, reprezintă un medicament pentru suflet.

Citește și: VIDEO „Shrek”, cel mai așteptat musical al anului! Cine va juca în acest spectacol?

În cadrul evenimentului de pe 3 iunie va exista o combinație de mai multe genuri muzicale, iar copii și studenții vor putea să achiziționeze bilete la un preț mai mic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si