VIDEO - Peste 100 de migranți au fost alergați de polițiști la Timișoara

O operațiune de amploare a avut loc astăzi, la Timișoara, unde peste 100 de migranți au fost alergați la propriu de polițiști și de jandarmi.

Webeditor: Iulian Ciurea joi 27 mai 2021 , 19:17

ALERGAȚI DE MASCAȚI ÎN TOT ORAȘUL[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

O urmărire ca-n filme pe câmpurile de lângă Timișoara: zeci de migranți fug mâncând pământul atunci când văd că polițiștii și jandarmii sunt pe urmele lor. Stăteau sub cerul liber, cu bagajele in spate, după ce reușiseră să fugă din centrele unde au primit adăpost.

Cei mai mulți transfugi aveau acte de ședere în România, dar n-aveau de

gând să rămână la noi în țară. Așteptau o călăuză care să-i treacă granița, ilegal, către Europa Occidentală.

Unii au fost mai greu de convins să se întoarcă în centrele de plasament, așa că jandarmii au folosit forța pentru a-i urca în autocare.

La acțiune au participat polițiști de Frontieră, mascați ai jandarmilor, lucrători de la Serviciul pentru Imigrări, agenți de la Transporturi și reprezentanți ai Centrului Regional de Cazare pentru Migranți, dar și de la Politia Autostrăzi.

Razie de amploare la Timișoara, făcută de polițiști printre migranți

Câini speciali au fost aduși pentru a depista eventualii migranți urcați în tiruri.

„Se discută prin stație că nu mai au siguranță să doarmă în parcare, că dimineața se trezesc cu ei în mașină”, povestește un șofer de TIR.

Câțiva migranți au fost găsiți și la hoteluri din oraș, de unde mascatii i-au scos si i-au perchezitionat pana la piele.

După ce au fost ridicați din toate zonele orașului, refugiații au fost duși la sediul Poliției de Frontieră, iar apoi vor fi trimiși în centrele din țară de care aparțin.

Potrivit Organizației internaționale" Save the Children", numărul migranților sosiți în România ilegal a crescut cu 134% față de anul trecut. Numai in 2020, au fost depuse peste 6000 de cereri de azil la noi în țară.

 

 

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist... Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist desăvârșit al artei fotografice, în Juriul „Bravo, ai stil! Celebrities”!
spotmedia.ro
Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume... Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume (Galerie foto)
spotmedia.ro
În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține... În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține decese de Covid, cea mai mare eroare din pandemie
b1.ro
Veşti proaste pentru turiştii de la Mamaia. Asta le va strica vacanţa. Nu s-au aşteptat... Veşti proaste pentru turiştii de la Mamaia. Asta le va strica vacanţa. Nu s-au aşteptat la aşa ceva!
infoactual.ro
Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată? Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată?
infoactual.ro
Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași... Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași repezi
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si