VIDEO - Peste 100 de migranți au fost alergați de polițiști la Timișoara

O operațiune de amploare a avut loc astăzi, la Timișoara, unde peste 100 de migranți au fost alergați la propriu de polițiști și de jandarmi.

Webeditor: Iulian Ciurea joi 27 mai 2021 , 19:17

ALERGAȚI DE MASCAȚI ÎN TOT ORAȘUL[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

O urmărire ca-n filme pe câmpurile de lângă Timișoara: zeci de migranți fug mâncând pământul atunci când văd că polițiștii și jandarmii sunt pe urmele lor.

Stăteau sub cerul liber, cu bagajele in spate, după ce reușiseră să fugă din centrele unde au primit adăpost.

Cei mai mulți transfugi aveau acte de ședere în România, dar n-aveau de gând să rămână la noi în țară. Așteptau o călăuză care să-i treacă granița, ilegal, către Europa Occidentală.

Unii au fost mai greu de convins să se întoarcă în centrele de plasament, așa că jandarmii au folosit forța pentru a-i urca în autocare.

Citeste si: Florentina Opris speriata de Elon Musk in vacanta din Corsica: "Deja era intuneric si zona destul de pustie..."- kanald.ro

Citeste si: Gestul controversat făcut de Alex Ashraf, la scurt timp după ce Oana Zăvoranu a confirmat divorțul. Care a fost prima reacție a bărbatului cu privire la despărțirea de brunetă- wowbiz.ro

La acțiune au participat polițiști de Frontieră, mascați ai jandarmilor, lucrători de la Serviciul pentru Imigrări, agenți de la Transporturi și reprezentanți ai Centrului Regional de Cazare pentru Migranți, dar și de la Politia Autostrăzi.

Razie de amploare la Timișoara, făcută de polițiști printre migranți

Câini speciali au fost aduși pentru a depista eventualii migranți urcați în tiruri.

„Se discută prin stație că nu mai au siguranță să doarmă în parcare, că dimineața se trezesc cu ei în mașină”, povestește un șofer de TIR.

Câțiva migranți au fost găsiți și la hoteluri din oraș, de unde mascatii i-au scos si i-au perchezitionat pana la piele.

După ce au fost ridicați din toate zonele orașului, refugiații au fost duși la sediul Poliției de Frontieră, iar apoi vor fi trimiși în centrele din țară de care aparțin.

Potrivit Organizației internaționale" Save the Children", numărul migranților sosiți în România ilegal a crescut cu 134% față de anul trecut. Numai in 2020, au fost depuse peste 6000 de cereri de azil la noi în țară.

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si