VIDEO | Puhoi de oameni la vot. Au fost cozi pana in strada

Atata puhoi de oameni care au vrut să se asigure că apucă să voteze nu s-a mai vazut de la primele alegeri. La multe sectii de vot din Capitală, coada s a triplat in ritmul in care s a aplicat stampila. Ba chiar a fost nevoie de urne suplimentare ca să incapă toate buletinele cu voturile.

D.S., luni 27 mai 2019 , 13:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

La Liceul Tudor Vladimirescu de pe bulevardul Iuliu Maniu, multimea stransa in curte, dadea pe dinafara. Coada trecea cu mult de gardul scolii. Iar cei dornici sa-si exercite dreptul la vot tot veneau in valuri. Pe holuri, se formase o mare de oameni.

7 sectii au insemnat 7 rinduri interminabile. Dar oamenii nici n-au simtit cum trece timpul cu gandul la importanta votului.

Cativa pasi mai incolo, la o scoala tot din sectorul 6, puhoiul se revarsa si pe strada.

La Jean Monet, oamenii se uitau, ai zice, cu parere de rau la afisul care anunta ca votul se incheie la ora 21.00. Dar rabdarea a fost mare.

O tanara a preferat sa intarzie la un botez ca sa voteze.

In unele sectii, urnele au devenit neincapatoare de cate buletine au fost stampilate si au trebuit inlocuite cu altele.

La o sectie din Prelungirea Ghencea, votarea, si asa ingreunata de verificarile in mai multi pasi, a mai intampinat o problema: s-au trezit ca sunt arondati toti cei cu drept de vot de pe intreaga strada.

Te-ar putea interesa si