"Daca nu supravietuiesc bataliei cu cancerul, atunci inseamna ca nu ar trebui sa traiesc", spunea Jessi Zazu in ultimele luni de viata pe patul de spital. Revistele americane au dedicat spatii ample trecerii in nefiinta a muzicienei, pe care au numit-o starul muzicii indie.

Jessi Zazu avea doar 28 de ani si era solista si chitarista a trupei Those Darlins, din Nasville (Tennessee). Nepoata cantaretului de muzica country Steve Wariner, ea a fost diagnosticata cu cancer in urma cu doi ani.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Trupa din care facea parte, Those Darlins, era compusa din Zazu, Nikki Kvarnes si Linwood Regensburg, iar in perioada 2009-2013 a lansat pe piata trei albume. Grupul s-a destramat in 2016, la scurta vreme dupa ce Zazu a fost diagnosticata cu cancer.

Zazu a murit marti, la Centennial Hospital, din Nashville, inconjurata de familie: cei doi parinti, Kathy si David, si cei doi frati, Emmet si Oakley


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si