Alegeri 26 mai. Revoltă la o secție de votare de lângă Frankfurt! Poliția a venit să asigure ordinea! VIDEO EXCLUSIV

Autoritățile române au dat asigurări, până acum, că au fost înființate suficiente secții de vot în străinătate pentru ca toți românii din diasporă să poată vota.

Author: C.L. duminică 26 mai 2019 , 17:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Lucrurile nu stau chiar așa. Din străinătate au ajuns numeroase imagini care demonstrează că mii de români stau cu orele la coadă pentru a reuși să voteze. Îngrijorarea cea  mai mare a acestora este că nu vor reuși să intre în secțiile de votare până la ora 21.00,

când acestea se vor închide.

Avem imagini, în exclusivitate, de la o secție de votare din Germania, unde sute de români așteaptă să voteze. Ei au cerut suplimentarea celor responsabili și prelungirea programului de vot.

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: Iancu Sterp și iubita lui au dat vestea cea mare! A curs cu mesaje de felicitări- wowbiz.ro

 

La secția de votare amenajată lângă Frankfurt, la Offenbach, oamenii așteaptă de ore întregi să voteze. Iar speriați că nu vor putea să-și manifeste dreptul la vot au început să strige la reprezentanții secției de votare. A venit și un echipaj de poliție pentru a asigura ordinea în zonă.

Conform informațiilor oficiale, presedintele Biroului Electoral pentru Sectiile de Vot din Strainatate (BESVS) Florentina Vasilateanu a anuntat ca a cerut BEC central prelungirea programului de votare, in urma mai multor solicitari in acest sens.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si