În prezent, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin proces de divorț. Anul trecut, antrenorul a anunțat separarea de sexy impresara. Reghecampf a declarat, însă, că regretă că nu s-a despărțit mai devreme de cea care i-a fost soție, imediat după episodul Anamariei Prodan cu Dan Alexa.

Citește si: Cât costă parfumul Anamariei Prodan. Impresara i-a îndeplinit dorința mamei sale

Cu doar câțiva ani în urmă, Anamaria Prodan a fost protagonista unui scandal uriaș alături de Dan Alexa. Impresara l-a lovit pe fotbalist, iar toată lumea a interpretat acest gest ca fiind vorba despre o infidelitate de-a impresarei, ea călcând schimb cu Dan Alexa.

Laurențiu Reghecampf nu a putut să treacă peste acest episod

Antrenorul a declarat că de atunci lucrurile s-au schimbat radical între ei. Laurențiu Reghecampf a mărturisit, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” că dacă nu ar fi existat acel episod nu ar mai fi divorțat.

Citește si: Anamaria Prodan, un nou proiect inedit: ,,A fost dorința mamei mele"

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar- wowbiz.ro

Antrenorul a explicat că a vrut să treacă peste gestul făcut de soția lui, astfel că a mers mai departe. Acum Laurențiu regretă că nu a divorțat atunci și că au continuat să aibă o relație toxică, iar în fața celorlalți să arate că ar face un cuplu perfect și sunt foarte fericiți.

„Nu (n.r. nu ar mai fi divorțat), pentru că nu știam și niciodată nu m-a interesat să controlez ce face Anamaria.

Eu merg pe premisa să am încredere în omul de lângă mine, niciodată nu m-am gândit la acest lucru. Când s-a întâmplat acel episod, eu am avut o discuție cu ea, eram în Dubai cu cei doi băieți, n-am putut să-i spun lui Bebe. Am luat eu decizia, am încercat pe parcurs să trec peste acest moment, dar n-am putut. Îmi pare rău dacă am făcut anumite lucruri și i-am dat anumite speranțe, dar cel mai sănătos pentru amândoi era să punem capăt atunci”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Citește si: Laurențiu Reghecampf a depus plângere împotriva Anamariei Prodan, după întâlnirea la Tribunal

Reghecampf a anunțat că a încercat să vorbească cu Anamaria Prodan despre acest subiect, însă ea a avut mai multe variante. Totul a fost destul de greu și nu a reușit să depășească episodul în care vedeta l-a lovit pe Dan Alexa, imaginile ajungând virale pe internet.

Citeste si: Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun un lucru și sper să îți intre foarte bine în cap. Realizez că din asta s-a făcut o obișnuință.”- kfetele.ro

Citeste si: ”Eu am făcut în 15 minute cât faceți voi în trei luni, de fapt” Andreea Bostănică a răbufnit după ce a fost intens criticată pe internet- radioimpuls.ro

Antrenorul precizează că din acel moment căsnicia lor nu mai era la fel ca înainte, lucrurile schimbându-se radical.

„Intrăm într-un subiect foarte delicat. Momentul delicat în căsnicia noastră a fost momentul când am văzut acel incident pe care l-a avut ea cu Dan Alexa, moment când i-a dat cu pumnul. Am avut o discuție cu ea și i-am zis că îmi va fi greu să trec peste acel moment. De atunci lucrurile au luat o altă întorsătură”, a mai zis Laurențiu Reghecampf.

Citește si: Pe ce ar da Laurențiu Reghecampf toate milioanele de astăzi: "Mai presus de bani contează liniștea sufletească"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si