Cantaretul de muzica populara Aurelian Preda, devenit celebru si dupa emisiunea pe care o modera la Etno TV, a incetat din viata pe 27 septembrie, intr-o clinica din Viena, dupa ce a pierdut lupta cu o boala nemiloasa. Inmormantat pe 2 octombrie, la manastirea Dervent, Preda a lasat in urma o multime de regrete, dar si o familie daramata de disparitia lui.

Cea mai afectata a fost fata lui, Anamaria (17 ani), alaturi de care Aurelian canta in spectacole de ani buni.

Recunoscut de toata lumea drept o fire generoasa, care ajuta pe oricine, Aurelian a facut un gest incredibil pentru Anamaria, care de fapt nu este fiica lui naturala, conform apropiatilor.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Rodica Serban
Rodica Serban O verisoara a solistului a povestit pentru WOWbiz.ro cum a ajuns Aurelian Preda tata pentru Anamaria. "Fata a tinut la el ca la ochii din cap, era viata ei, caci si el o iubea enorm. Dar Anamaria nu e fata lui naturala, e fata unei nepoate de-a lui, pe care el a infiat-o imediat dupa nastere! Asa a crezut el de cuviinta, pentru ca stia ca el putea sa-i ofere o viata linistita si multa iubire oricarui copil",  a povestit Rodica Serban, care locuieste intr-o casa vecina cu
casa natala a lui Aurelian Preda. "A fost un om extraordinar, toti l-am iubit foarte mult, era linistit si cumpatat, n-ar fi facut rau nimanui! Dar Dumnezeu ii ia la el numai pe cei buni!", a incheiat tanti Rodica.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si