Astrologul Camelia Pătrăşcanu, avertisment pentru zodii în săptămâna 5-11 noiembrie! Pentru ei se încheie o etapă importantă

HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrăşcanu a prezentat la Antena 3 previziunile săptămânii 5-11 noiembrie.

M. P., luni 05 noiembrie 2018 , 11:57

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

HOROSCOP. Berbec - Au o săptămână foarte importantă sub aspect relaţional, multe întâlniri luni şi marţi cu scopul de a corecta ceva. Luna Nouă de miercuri din Scorpion îi îndeamnă să se împace cu o pierdere. În weekend, plimbări, trebuie să fie mai atenţi la şofat.

HOROSCOP. Taur – Muncesc mult luni şi marţi, pot găsi soluţii, pot veni şi cu idei originale, dacă reuşesc să colaboreze armonic cu o persoană mai tânără. Luna Nouă de miercuri din Scorpion îi repoziţionează într-un parteneriat, într-o colaborare profeşională. În weekend, nu au voie să facă chelturieli, se distrează pe socoteala financiară a altcuiva.

HOROSCOP. Gemeni – Au chef de distracţie. Sunt mai împăciuitori şi ascultă cu atenţie ce au ceilalţi de spus, dar îşi ascultă şi inima. Multă muncă care se schimbă de miercuri. Este o schimbare de ritm la locul lor de muncă. În weekend, discuţii, poate chiar juridice.

CITEŞTE CONTINUAREA PE KFETELE.RO!

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si