La un an dupa intamplare, tanara s-a destainuit intr-o scrisoare emotionanta catre cel care a vrut sa o violeze.

"Draga individ! Iti scriu in aceasta seara rece de decembrie, la aproape un an dupa ce ai incercat sa ma violezi, penru ca e prima oara cand ma simt suficient de puternica sa pun pixul pe foaie", scrie tanara.

"Iti scriu pentru ca in dupa amiaza asta ne intalnim din nou, doar ca imprejurarile nu sunt aceleasi.

Mainile tale erau incatusate, nu imi cuprindeau corpul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Spui ca ce ai facut a durat doar cateva minute, nu ca m-ai inchis in camera pentru 20 de minute, timp in care ai incercat sa ma dezbraci, m-ai izbit de chiuveta si ai incercat sa ma violezi.Ai spus ca erai peste mine pe podea pentru ca mi-a cazut bautura si am alunecat, nu pentru ca dupa ce am reusit sa te imping dintre picioarele mele, m-ai prins si m-ai impins pe podea, tintuindu-ma cu corpul tau. Pentru ca nu tu ai decis sa te opresti. Eu m-am impotrivit. Ochii tai erau negri si te-ai uitat direct in sufletul meu si mi-ai spus ca nu iti pasa ca am spus nu".

Femeia a spus ca era determinata sa il infrunte pe atacator la tribunal, indiferent de cat de greu i-ar fi fost."In momentul ala m-am ridicat si am vorbit pentru fiecare femeie din lume care a suferit din cauza mainilor unui barbat ca tine.

L-am infruntat pentru fiecare femeie care merge acasa cu teama", a mai spus tanara.

Roebuck a mai spus ca a scris aceasta scrisoare pentru ca voia sa dea drumul emotiilor puternice pe care le avea si acesta era modul prin care s-a eliberat.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si