Bebeluș suspectat de virusul ucigaș. Micuțul a călătorit în Italia cu familia sa

Un bebeluș de doar câteva luni din Bacău este suspectat de Coronavirus. Micuțul a călătorit de curând în regiunea Veneto cu familia sa.

G.B., joi 27 februarie 2020 , 20:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Coronavirus face o victimă în Bacău. Un bebeluș de doar câteva zile este suspectat de infecția cu virusul ucigaș. Băiatul a călătorit cu familia sa în Italia, în regiunea Venoto în acest weekend.

Citeste si: Compania care va furniza cele 35 de termoscannere pentru aeroporturi a fost desemnată

Bebeluș suspectat de virusul ucigaș. Micuțul a călătorit în Italia cu familia sa

Bebelușul a fost transportat la spital pentru a se afla cu exactitate ce se întâmplă cu starea lui de sănătate. „Este în drum, de la Comăneşti, spre spital. Are o patologie preexistentă, o viroză respiratorie, de aproximativ o lună de zile. În acest weekend a fost plecat cu părinţii în regiunea Veneto. Când s-au întors, marţi, noi i-am preluat în monitorizare. Astăzi (joi – n.r.), când mama copilului a fost sunată, a spus că se simte mai rău”, a declarat directorul DSP Bacău, Alin Năstase, potrivit MediaFax.

Citeste si: Patriarhia Română: Cei care prezintă simptome de gripă să evite spaţiul bisericii

Bebeluș suspectat de virusul ucigaș

Citeste si: Orban, despre coronavirus: Nu e un pericol necunoscut, e un pericol care este cunoscut şi trebuie tratat ca virus de gripă

Directorul DSP Bacău a menționat că bebelușul era răcit, iar măsurile au fost unele de precauție. „Ca o măsură de precauţie, având în vedere că se încadrează pe definiţia de caz, am ales să îi internăm pe Secţia de Boli Infecţioase Bacău, în zona special amenajată, să facem prelevări şi să trimitem probele la Spitalul de Boli Infecţioase, la Iaşi, ca să fim sigur că nu e nimic”, a declarat el.

Citeste si: Masca protectie coronavirus: care sunt cele mai bune masti

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si