Luiza Ciuclea (26 de ani), care este de un an si trei luni agent in cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Dorohoi, a devenit cunoscuta recent, dupa ce a aparut intr-un pictorial al revistei Politiei de Frontiera. Pe langa pozele in uniforma, Luiza a facut senzatie cu cateva instantanee realizate la sala de fitness, unde corpul politistei a fost pus in evidenta in cateva cadre artistice.

Luiza, care are si o diploma de stilist, a impresionat atat de mult incat fotografiile au fost preluate si de cateva site-uri ale unor ziare din strainatate.
Pana sa ajunga celebra si sa faca bani din diverse contracte de publicitate, Luiza trebuie sa se multumeasca, deocamdata, cu veniturile modeste pe care le incaseaza ca agent de politie.
Astfel, conform declaratiei de avere, Luiza a incasat in 2015 doar 5.830 de lei de la Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi, la care s-a adaugat norma de hrana in valoare de 6.856 de lei. In total, frumoasa politista a incasat 12.686 de lei, adica 1.057 de lei pe luna. Bugetul familei este completat de sotul Luziei, care lucreaza si el la politia de frontiera, acesta incasand 19.590 de lei (1.632 de lei pe luna). Sotii Ciuclea nu detin terenuri, case, masini, bijuterii si nu au conturi in banci!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si