Ana-Maria a fost dată dispărută în urmă cu o săptămână. Tânăra în vârstă de 19 ani era însărcinată în șase luni și se întorcea de la muncă.

Aceasta s-ar fi urcat într-o mașină, la ocazie, i-ar fi scris iubitului, apoi a fost de negăsit.

Autoritățile se pare că i-au găsit trupul îngropat într-o pădure, acoperit de crengi. Principalul suspect al autorităților este bărbatul care ar fi luat-o pe Ana-Maria la ocazie.

Acesta ar fi un fost polițist, potrivit informațiilor transmise de stirimd.ro.

Cine ar fi ucis-o pe Ana-Maria?

Trupul neînsuflețit al tinerei Ana-Maria, gravidă în șase luni, a fost găsit într-o groapă, acoperită de crengi, într-o fâșie forestieră din Chițcanii Vechi, raionul Telenești.

Într-o poiană, într-o pădurice, un pârâiaș într-o zonă mai joasă, abruptă, în acea zonă a fost găsit corpul fetei. Bineînțeles că era acoperit cu crengi din preajmă. În primă fază, chiar dacă mergi pe alăturea, nu poți să sesizezi și să percepi că acolo este ceva. Nu sunt poteci de deplasare pe acolo, doar crengi împotmolite una peste alta cu acces foarte și foarte dificilă, ar fi declarat șeful IGP, conform radioimpuls.ro.

Înainte de a fi dată dispărută, Ana-Maria i-a scris iubitului că s-a urcat într-o mașină.

Mesajul fetei a început să ridice semne de întrebare când persoane pe care iubitul tinerei o trimisese să o ducă acasă, i-a spus că Ana nu se află la locul de întâlnire. Din acel moment, se pare că Ana-Maria nu a mai putut fi contactată.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă- wowbiz.ro

Citește și: Atmosferă incendiară aseară, la meciul amical disputat între Nationala Artiştilor Fotbalişti din România şi Naţionala Artiştilor Fotbalişti din Turcia; Scorul de 3-2 a fost in favoarea echipei Turciei!

Ana Maria, tânăra însărcinată găsită fără viață

[Sursa foto: Facebook- Ana-Maria Guja]

Camerele de supraveghere se pare că au surprins-o pe Ana când se urca într-o mașină. Șoferul autoturismului ar fi un fost polițist, în vârstă de 45 de ani, potrivit stirimd.ro.

Conform aceleiași surse, bărbatul ar refuza să colaboreze cu autoritățile.

Se pare că bărbatul, suspectat de moartea tinerei, a fost arestat preventiv de autorități pentru o perioadă de 30 de zile, potrivit radiomoldova.md.

Citește și: Tânăra de 19 ani, însărcinată, care a dispărut în urmă cu o săptămână, a fost găsită moartă. Care a fost ultimul mesaj scris de Ana-Maria?

Citeste si: Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”- kfetele.ro

Citeste si: Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare- radioimpuls.ro

masina de politie

Autoritățile l-au reținut pe suspect

[Sursa foto: istockphotos]

Potrivit radioimpuls.ro, bărbatul ar fi mărturisit că la scurt timp după ce a luat-o pe fată cu mașina, tânăra ar fi coborât din autoturismul său.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si