Ies la iveală noi informații halucinante în ancheta fetiței de 9 ani, ucisă cu sălbăticie de mama ei, într-un apartament din Galați. Miercuri, micuța a fost găsită fără suflare în casă, pe corpul ei medicii descoperind o serie de vânătăi grave și arsuri. 

Mama Elenei ar fi torturat-o pe Elena timp de 5 zile

Cel care a sunat atunci la 112 a fost unchiul fetei, care ar fi spus la telefon că aceasta se simte rău.

Realitatea era însă una extrem de dură, la fel ca și verdictul celor care au încercat din răsputeri să o readucă la viață pe Elena. Timp de cinci zile ar fi durat acest chin greu de imaginat, la care au fost martore și celelalte surori de 5 și 7 ani. Acum, ele se află în grija statului, acolo unde au primit consult medical și consiliere din partea psihologilor. Cel mai probabil ele nu se vor mai întoarce niciodată la mama lor.

Femeia de 30 de ani care trebuie să aibă grijă de ea ca o mamă adevărată a fost arestată preventiv 30 de zile. Ea va fi cercetată sub acuzaţia de omor asupra unui membru al familiei, pedeapsa putând fi închisoare pe viață.

Elena omorâtă mamă Galați

Ea este Elene, fetița din Galați bătută până la moarte de mama ei.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Care a fost primul lucru pe care l-a făcut Cornel Dinicu când a ieșit din arest: "Nu arestul doare, altele dor"

Cum ar fi putut fi salvată micuța de 9 ani?

Anul trecut, asistenții maternali au monitorizat-o pe Elena, în urma unor sesizări de rele tratamente, făcute de educatoarea surorii mijlocii. Deși ei puteau fi salvarea copilei, cazul s-a închis rapid, în lipsa unor probe. Așadar, mama a continuat abuzurile, Elena stingându-se pe zi ce trecea. Chiar și rudele au povestit cruzimile la care era supusă.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

”A filmat (mama- n.r.), cât de diabolică a putut să fie? A filmat în momentul în care era dezbrăcată în pielea goală pe balcon şi o bătea”, a povestit un apropiat al familiei pentru Observator.

Elena omorâtă mamă Galați

Educatoarea Elenei a spus că aceasta era abătută.

[Sursa foto: Colaj Observator & iStock]

Citește și: Medic ortoped din Arad, prins în flagrant când primea 20 kilograme de droguri, într-o benzinărie. Substanțele interzise ar fi fost introduse în țară prin intermediul curierului

Citeste si: Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia la fiul său: „Mamă, adu-mi ceva de mâncare că nu mai pot de foame și n-am timp să mă mai duc să mănânc.”- kfetele.ro

Citeste si: Crima din Sibiu! Tânărul de 24 de ani şi-a recunoscut fapta. Motivul pentru care şi-a ucis iubita cu sânge rece. Victima i-ar fi salvat în trecut viața agresorului- radioimpuls.ro

La școală Elena încerca să se detașeze de toate problemele de acasă, învățătoarea descriind-o ca fiind un copil model, foarte iubitor, care adora să citească și să deseneze. De aceea, dascălul său nu și-a dat seama că ceva rău se întâmpla cu ea. Cu toate astea, educatoarea fetei a observat că aceasta era abătută și chiar la un moment dat a venit la grădiniță șchiopătând.

”Fetiţa venea foarte obosită la grădiniţă, era foarte abătută, adormea dimineaţa cu capul pe masă, şchiopăta. Dacă o mângâiam, simţeam tot felul de denivelări la nivelul corpului”, a spus educatoarea pentru sursa menționată mai sus.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si