Vestea ca Marius Ursoi, fostul campion mondial la kickboxing si-a pus capat zilelor a venit ca un soc pentru toti cei care il cunosteau! Totul a inceput dupa ce Ursoi ar fi batut-o zdravan pe femeie si i-ar fi trimis acasa o coroana de flori, pentru ca tanara dorea sa incheie relatia. Femeia a facut plangere la politie, iar sportivul a fost, initial, arestat preventiv. Ulterior, a fost eliberat. El spera, insa, ca femeia il va ierta si vor fi din nou impreuna.

Dupa ce i-a fost schimbata masura arestului preventiv cu controlul judiciar, fostul campion mondial a incalcat termenii impusi de instanta si s-a dus la locul de munca al fostei iubite, sa discute cu ea. Femeia, insa, a anuntat imediat politia. A fost gestul care l-a panicat pe Marius Ursoi.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Gandul ca ar putea ajunge din nou in arest preventiv, l-ar fi impins de Ursoi sa-si puna capat zilelor. Aseara, fostul campion la kickboxing a fost gasit mort, in spatele casei sale din Eforie Nord.

Fostul luptator nu era la primul dosar in care era cercetat pentru violenta. Anul trecut a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare dupa ce, in 2012 a snopit-o in bataie pe o politista si pe familia acesteia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si