Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov au fost sesizați cu privire la locul suspect unde se aflau oasele umane. Totodată, anchetatorii au găsit o pereche de pantaloni, un rucsac, ochelari, o șapcă și mai multe bunuri.

Oasele au fost duse la Institutul Național de Medicină Legală, privind efectuarea expertizei antropologice.

Citeste si: Numărul cazurilor noi de COVID-19 din Europa s-a dublat în cinci săptămâni

Oase umane, haine și un ruscsac găsite pe un câmp din Bragadiru

“La data de 18 octombrie a.c., în jurul orei 15.00, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov au fost sesizați cu privire la faptul că, pe un teren viran din Bragadiru, au fost găsite mai multe fragmente osoase, ce par a fi umane.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

La fața locului, s-au deplasat imediat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu criminaliști, pentru desfășurarea activităților din competență”, se arată în comunicatul transmis, duminică, de Poliția Ilfov.

Citeste si: Ministrul Sănătăţii: Avem 1.250 de paturi la Terapie Intensivă pentru bolnavii de Covid şi mergem spre 1.500

Această dscoperirea teribilă a fost făcută în urmă cu 2 săptămâni, abia astăzi Poliția Română a trimis un comunicat oficial.

Anchetatorii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si