Detalii socante in dosarul romilor care vindeau droguri elevilor. Ei foloseau otrava de sobolani, spray de tantari si ingrasaminte pentru a crea rapid dependenta

Detalii socante ies la iveala in cazul celor 15 persoane, majoritatea de etnie roma, retinute pentru ca vindeau droguri elevilor. Ei prelucrau stupefiantele pentru a-i face pe consumatori dependenti rapid de marfa lor.

A.S., joi 23 martie 2017 , 13:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Traficantii prelucrau stupefiantele, folosind otrava de sobolani, spray de tantari sau ingrasaminte, pentr a-i face pe tineri dependenti rapid de marfa lor, scrie Ziarul de Iasi.
Multi dintre tinerii consumatori au ajuns in stare grava la spital.

In urma perchezitiilor domiciliare efectuate au fost descoperite si ridicate mai multe probe din care enumerăm: 1 kilogram de produse cu efect psihoactiv atat vrac, cat si gata preparat in doze pentru comercializare, un colet continand cantitatea de 500 de grame de canabis, 7 cantare electronice, 3 pistoale cu gaz si aer comprimat, arme albe, suma de 4.500 de euro, 85 telefoane mobile, diverse substante chimice folosite ca materii prime“, au precizat procurorii. Peste 40 de persoane ar fi implicate in aceasta retea.

Citeste mai multe AICI

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si