Diana Belbiţă crede că Alexandra şi Luiza i-ar fi rezistat monstrului din Caracal dacă ar fi fost sportive ca ea: "Ați spus că distrug o întreagă generație îndemnând fetele către un astfel de sport"

Admiratorii „Prinţesei războinice” au aflat că Alexandra şi Luiza i-ar fi rezistat monstrului din Caracal.

Matei Vaihan, vineri 16 august 2019 , 19:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Nu mai e un secret că Alexandra şi Luiza i-ar fi rezistat monstrului din Caracal. Luptătoarea de MMA, fostă participantă la Exatlon, a urmărit cazul de la Caracal, cu criminalul Gheorghe Dincă în prim-plan, despre care se crede că a ucis cel puţin două fete, pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu. (vezi imagini exclusive din curtea lui Gheorghe Dincă)

Citeste si: Fiica lui Gheorghe Dincă, declarații neașteptate! Era sau nu un bărbat violent: "Nu o să îl iert!"

Diana Belbiţă crede că Alexandra şi Luiza i-ar fi rezistat monstrului: "Ați spus că ăsta nu e sport"

“Băi oameni buni, m-ați judecat și blamat pe mine că fac un sport dur. Ați spus că ăsta nu e sport, că distrug o întreagă generație îndemnând fetele către un astfel de sport, că mă automutilez, că trebuie să fiu firavă că sunt femeie. Dar nu v-ați gândit că în ziua de azi, să știi să te aperi a devenit o necesitate?”, a postat Belbiţă.

Diana Belbiţă crede că Alexandra şi Luiza i-ar fi rezistat monstrului: "Vreau să trag un semnal de alarmă"

E clar că Alexandra şi Luiza i-ar fi rezistat monstrului din Caracal. “Nu voi comenta despre instituțiile statului, că nu sunt în măsură, dar vreau să trag un semnal de alarmă pentru părinții care, în cazuri speciale, mai pot da copiilor lor o șansă la viață.”, a mai completat luptătoarea de MMA.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si