Sonia, o adolescentă de 16 ani de Ploiești, fiica unei cunoscute profesoare de engleză din Oraș ar fi fost găsită fără suflare vineri seara într-o cameră din apartament. Fata organizase o petrecere cu ocazia zile de naștere, iar totul pare că a luat o întorsătură tragică.

Mama tinerei a sunat la 112 după ajutor

Prietenii săi, invitați la petrecere ar fi găsit-o pe Sonia fără suflare, însă cea care a sunat la 112 este mama copilei.

Adolescenta ar fi vrut să se retragă pentru câteva momente într-o cameră, iar văzând că nu se mai întoarce, colegii ei au mers să vadă ce se întâmplă cu ea.

Sonia, o adolescentă de 16 ani de Ploiești, fiica unei cunoscute profesoare de engleză din Oraș ar fi fost găsită fără suflare vineri seara într-o cameră din apartament.

Sonia, o adolescentă de 16 ani de Ploiești, fiica unei cunoscute profesoare de engleză din Oraș ar fi fost găsită fără suflare vineri seara într-o cameră din apartament.

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Un tânăr de 17 ani a fost găsit decedat, cu o pungă pe cap, într-o pădure de lângă Cluj. Tânărul ar fi suferit de depresie și ar fi decis să încheie socotelile cu viața

Medicii au resuscitat-o, însă din păcate, nu au mai putut să o readucă la viață.

”La data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 01:45, polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie din municipiul Ploiești, despre faptul că fiica sa, în vârstă de 16 ani, este posibil decedată în apartament.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din verificări stabilindu-se faptul că în cursul serii, tânăra, ar fi organizat o petrecere la locuința acesteia, împreună cu mai mulți prieteni, cu vârste cuprinse între 16 și

19 ani.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă- wowbiz.ro

La un moment dat, minora s-a retras într-o altă cameră, iar ulterior, prietenii acesteia au constatat că este inconștientă”, se arată într-un comunicat al Poliției Prahova.

La petrecerea respectivă tinerii ar fi consumat droguri, dar și alcool

Potrivit unor surse stirilekanald.ro la respectiva petrecere s-ar fi consumat atât alcool, cât și substanțe interzise.

Citește și: De ce a murit la 26 de ani fosta concurentă Miss World, Sherika de Armas

”Ar fi fost acolo ceva ce se uzează în ziua de astăzi. Am rămas uimit. Aveam lacrimi în ochi, este un copil la urma urmei la 16 ani. Am auzit că și părinții și ea...mă rog. Când am auzit familia ce făcea, dar nu știu cât de verific este. Poate este doar un zvon, habar nu am. Nu sunt sigur că așa este, dar pe mine m-a lăsat așa. Mă șochează cum oamenii de rând, părinți ai unor copii sunt interesați de detalii. Nimeni nu întinde mâna să ajute, dar toți sunt interesați de detalii cum a murit, ce a făcut, păstrați mai bine momentul ăla. Oamenii ăia sunt amărâți, zic eu în momentele astea, e cea mai mare durere pe care o poate avea un părinte. Deci eu unul care nu îi cunosc pe părinții fetei aveam lacrimi în ochi”, a declarat o persoană în mod anonim pentru stirilekanald.ro.

La examinare nu au fost identificate urme de violență pe trupul fetei. În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. 

Mostre biologice au fost trimise la București în vederea unui examen toxicologic complet. Totodată, procurorii de la Crimă Organizată suspectează că ar fi vorba despre un posibil consum de marijuana. Nimic nu este cert însă până la acest moment.

Prietenii tinerei au postat mesaje emoționante după tragedie

Sonia avea doar 16 ani și un viitor în față. Tânăra mai avea un cont de Instagram unde posta modele de unghii, semn că aceasta era una dintre preocupările ei în timpul liber. De asemenea, pe contul personal avea făcute doar trei postări.

Citeste si: Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”- kfetele.ro

Citeste si: "Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să soluționeze problema- radioimpuls.ro

Acum, prietenii tinerei sunt șocați de această tragedie și au postat mesaje pentru Sonia.

”Sonia tu nu meritai ceva rău. Ne-ai făcut pe toți să râdem și ne-ai adus sparkul. Te iubesc”, este un mesaj postat de un apropiat al adolescentei.

Citește și: O tânără în vârstă de 19 ani s-a stins din viață într-un accident dramatic. Tragedia a avut loc în Satu Mare

”Dumnezeu să te binecuvânteze. Această lume nu te-a meritat, ne-ai părăsit prea devreme. Odihnește-te în pace”, a mai scris altcineva.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si