Fundaţia Andreei Marin a primit o finanţare colosală din fonduri europene! Zâna Surprizelor a încasat peste 1,6 milioane de euro!

În urmă cu mai bine de patru ani, fundaţia Andreei Marin a primit o finanţare colosală pentru un proiect al fundaţiei sale.

Matei Vaihan, duminică 18 noiembrie 2018 , 19:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În 2014, fundaţia Andreei Marin a primit o finanţare colosală. Pe 15 aprilie 2014, între Fondul Social European - Organismul Intermediar Regional pentru Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) – Regiunea Bucureşti-Ilfov şi Fundaţia Preţuieşte Viaţa, reprezentată de Andreea Marin, s-a încheiat un contract de finanţare. Fundaţia vedetei a depus un proiect intitulat “Servicii intregrate de sprijin pentru victimele violenţei în familie şi persoanelor cu dizabilităţi”.

Fundaţia Andreei Marin a primit o finanţare colosală. Banii reprezentau 98% din valoarea proiectului

“Obiectul acestui contract îl reprezintă acordarea finanţării nerambursabile”, se arată în document. POSDRU a acordat o finanţare de 7.395.607 lei (peste 1,6 milioane de euro) fundaţiei Preţuieşte viaţa, echivalentă cu 98% din valoarea totală a proiectului, restul de 150.930 de lei fiind contribuţia beneficiarului. Perioada de implementare a proiectului era de 18 luni.

Fundaţia Andreei Marin a primit o finanţare colosală. Fundaţia derulează campanii umanitare pe teme de sănătate, educaţie, drepturile omului

Din fonduri europene, fundaţia Andreei Marin a primit o finanţare colosală. „Preţuieste Viaţa este un concept iniţiat de Andreea Marin, care a fost folosit ca o „umbrelă” pentru campaniile umanitare gândite şi/sau avute de aceasta de-a lungul ultimilor ani. Acestea au fost puse în practică fie pentru a îmbogăţi formatul Surprize-Surprize, emisiunea umanitară pe care Andreea Marin a găzduit-o aproape un deceniu şi pentru care a fost director de program, fie în parteneriat cu TVR şi UNICEF. Fundaţia Preţuieste Viaţa derulează campanii umanitare pe teme de sănătate, educaţie, drepturile omului, advocacy sau pentru jurnalism de calitate”, se arată pe site-ul fundaţiei.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si