Gică Popescu, dezvăluiri în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”! Infectat cu noul coronavirus a avut complicații și a stat în spital! Cât de frică i-a fost? VIDEO

Gică Popescu a fost invitat în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” și a vorbit despre perioada în care a fost în spital, după ce, luna trecută, s-a infectat cu noul coronavirus.

Author: Catalina Lohan marți 20 octombrie 2020 , 23:09

Gica popescu coronavirus
Gica Popescu a vorbit despre infecatrea cu COVID[Sursa foto: kanal d]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Știrea infectării cu noul coronavirus a lui Gică Popescu a fost dată chiar de reprezentanții clubului de fotbal Viitorul Constanța, al cărui președinte este.

Aceștia au anunțat că Gică Popescu s-a testat individual, iar rezultatul a fost unul pozitiv.

Deși, inițial s-a spus că Gică Popescu rămâne acasă, în izolare, lucrurile s-au complicat, problemele la plămâni s-au agravat, iar fostul mare fotbalist a trebuit să stea în spital 10 zile.

Gica popescu si Denise Rifai
Gica Popescu a fost invitatul lui Denise Rifai[Sursa foto: kanal d]

Invitat acum în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, Gică Popescu a vorbit despre experiența sa, dar a mărturisit că nu știe de unde s-a infectat și că a fost un singur moment în care ”a lăsat garda jos”.

Citeste si: Denise Rifai, impresionata de intrevederea cu Gica Popescu, din cadrul emisiunii de la Kanal D, „40 de intrebari cu Denise Rifai”

Citeste si: COVID-19 va deveni, probabil, o boală endemică. Avertismentul oamenilor de știință

Gică Popescu nu știe de unde s-a infectat cu noul coronavirus

”Tare mult aș vrea să știu și eu acest lucru (n.red de unde s-a infectat). La un moment dat am plecat cu câțiva prieteni în Deltă, era luni. Am lăsat și eu garda jos. Eu în toată această perioadă, dădeam sfaturi la toată lumea să se protejeze, să se dezinfecteze, să poarte mască. Eu am purtat tot timpul mască, avem dezinfectant la mine. Deci, am plecat luni dimineață în Deltă, cu prietenii, joi au început simptomele. Am avut o durere de cap foarte puternică, după care seara și în timpul nopții am avut frisoane. A doua zi am zis să merg acasă, eu credeam că sunt răcit pentru că mă prinsese o ploaie mergând cu barca. Am venit acasă, am stat sâmbătă, duminică și luni dimineața crezând că sunt răcit și luând pastille de răceală. Luni, am făcut testul de COVID pe care în mod normal îl făceam în fiecare săptămână pentru echipa de fotbal, că știți că fiecare echipă are obligativitatea ca o dată la două săptămâni să se  testeze. Am primit rezultatul pozitiv seara, după care au urmat cele 10 zile de spitalizare. Imediat ce am ajuns în spital, mi s-au făcut analizele și au ieșit toate foarte bine. Cei de la ”Matei Balș” mi-au zis să fac și un CT la plămâni. Mi-a ieșit o pneumonie interstițială, care trebuia ținută sub control. Am stat cele 5 zile pe tratament, dar această pneumonie era în progres, apăruseră și alte focare, așa că am mai stat 5 zile tot pe tratament. După care am plecat acasă, 4 zile de izolare și asta a fost tot”, a povestit Gică Popescu despre experiența prin care a trecut luna trecută.

”V-a fost frică?”, l-a întrebat Denise Rifai, având în vedere complicațiile apărute la plămâni. ”De așa ceva? Am trecut prin atâtea de-a lungul timpului încât coronavirusul nu mă poate speria”, a spus zâmbind Gică Popescu, ăn emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si