„Epic: Ministrul de externe intr-un interviu filmat cu telefonul. P.S. Ziaristii care fac teren stiu ca "microfonul" acela nu e de fapt functional. foto: Dragos Porojnicu”, a scris jurnalistul pe Facebook.

Postarea lui a starnit un val de reactii. Daca unii au deplans „starea jurnalismului”, altii au sarit in apararea lui Mihai Caldararu. Multi insa s-au amuzat copios pe seama fotografiei.

In scurt timp a venit si reactia lui Mihai Caldararu, jurnalistul de la Mic News, surprins in fotografie.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Ziarul MicNews Ma judecati pe mine oameni buni, judecati pe cei care fura Romania. Adelin Petrisor vrea sa fie bagat in seama. Nu fur, nu talharesc, imi fac datoria pentru sit-ul MicNews.ro”, a scris acesta.

Se pare ca ministrul Afacerilor Externe, Lazar Comanescu, nu a fost singurul filmat cu telefonul mobil in timpul interviului. Pe pagina de Facebook a stirilor Mic News, exista si un interviu cu fostul Ministru de Externe, Titus Corlatean.

Cei doi sunt rugati sa le transmita un mesaj familiilor indoliate din Italia, dupa cutremurul devastator.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si